Új hozzászólás Aktív témák
-
console
aktív tag
őszintén szólva nem látom értelmét, a nagy ''mindent fedezzünk fel''-dolognak, hisz a végén a Jacket két nekifutásra szétszedtem SlowTime és Berserk párossal. (addig se sokan ugráltak)
14 kulcsot gyűjtöttem össze, és biztos vannak még szép fegyverek meg ruhák, de nem érdekel, hisz egy szép chainmail ruhában életvesztés nélkül vígan végigdaráltam.
számomra konstans, max tényleg kétszer játszható, de ha igazán játszható játékot akarnak összehozni, abban a randomitás lesz a lényeg. (Diablo az élő példa)
De te tudod. Nekem ennyi volt. Hiába gyönyörű, ha a hangulatot nem bírják megteremteni és FENNTARTANI, a játék akkor csak egy 3éjszakás kaland. Ez elmondható a mai játékok többségéről... vajon miért szerettük annyira sokkal jobban a régi játékokat... pedig ott aligha volt ehhez fogható grafika... mert régen sokkal inkább a hangulatra gyúrtak. A mai játékokmál pedig a grafikába ölik az energiáikat a készítők. Pedig nem az a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest