Hirdetés

Aktív témák

• Nowhereman
    őstag

Most miért sírtok? Jó magyar szokás az, hogy a külhoni mindig menőbb! Anno drágább volt a Coca és a Pepsi mint bármelyik magyar üdítő/és messze sz@rabb izű is szerintem/ -tehát be kellett engedni őket. Aztán jött a pillepalack: azt kellett venie a népnek, mintha a csomagolást is el kellett volna fogyasztani... Persze, azelött tönkrement a hazai löttygyártás, mielőtt megtörtént volna a rendszerváltás. Az éltem első/és azóta egyetlen/ milkáját az első harapás után kiköptem. /Bár valószínűleg túl finnyás vagyok/ Nekem a toekoem ki van attól hogy a monopóliumok csak terjeszkednek, elszegényesítenek mindent -mert az úgy olcsóbbb, aztán a mindenféle médiumokon keresztűl azzal fárasztanak, hogy milyen jó a termékük. Nem tudom - a ''mogyorós'' vagy a ''sport szelet'' nem lehetne védett nemzeti márkává nyilvánítani az EU-val, és így hamisítással megzsarolva itt-tartani a termelést? Talán ha az országnak fontosabb lenne a hazai munkahelyek megtartása, mint néhány barom randarilozása miatt szidni a másik oldalt, akkor talán lehetne boycotot tartani... - több értelme lenne mint a tilos elleni tüntetésnek. Lassan hazafias dolog lett leszokni a dohányzásról!
    Egyébbként a magyar porcelánt hol fogják ezentúl gyártani?

Aktív témák