Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
sziasztok
azt szeretném megkérdezni, hogy a "két dudás egy csárdában" hogy van franciaul?
-
törölt tag
.
-
Buster17
addikt
Azt gondoltam élni fog ez a 7 éve porosodó topik, így inkább használom a google fordítót
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Nekem is kellene egy kis segítség. Ezt az 1 mondatot kellene (egyenlőre) lefordítani:
"Tetszik, szóval próbálom tanulgatni, bár még nem nagyon megy."
Előre is köszi
-
-
Kokkantas
senior tag
Hai. Egy nagy kéréssel fordulnék, hozzátok. Ha lehetséges akkor lekéne ezeket a mondatokat fordítani.
1. MIt kell tenni ahhoz h jó formába maradj?
sokat kell sportolni és egészségelen kell táplálkozni!Sok zöldségfélét kell enni!Sok időt kell a szabadban tölteni!
2.Mit szeretsz enni és inni?.
Én nagyon szeretem a gyümölcsöket és a salátákat mert egészségesek és nem hizalalnak!
inni pedig gyümölcslevet szeretek de csak a 100%-at.
3.Mit kell ahhoz enni és inni h formába maradjunk?
Csak olyan ételeket amik nincsennek rosz hatással a szervezere!Nem szabad habzsolni!FŐleg gyümölcsöt és zöldségte érdemes fogyasztani!Nagyon egészséges az alama és répa lereszelve kekszel!
4.Hányszor eszel naponta?
reggelizek és ebédelek délben és még egyszer eszek délután
5.ki csinálja a reggelit a családban?
hétvégente közösen csináljaák a szüleim.
6.hogyan csinálod a szedvicset?
nem csinálok szendvicset mert nem szeretek csinálni hanem veszek a suliba.
8.mik a tipikus kaják farancia o-ban és mo-ban?
magyar o-ban:gulyás leves
9.hol lehet enni?
nagyon gyakoriak már a gyors éttermek de még meg maradtak a hagyományos étermek is
10.mi a kedvenc helyed?
nekem a keresztszüleim éterme volta kedvenc helyem. -
Gift
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Igen, borról van szó, bocs, hogy nem írtam.
Nagyon köszi mégegyszer a segítséget.
Én azért egy fórumon hamarabb megtudtam, mint ők maguk.
Kellemes délutánt.
Gift -
Retekegér
MODERÁTOR
Cadeau!!! A 'cadeaux' többesszám (ajándékok)... a 'commune' a község, vagyis Tard község ajándéka.
A votre santé -> egészségére! (gondolom ez vmi pia, ugye?ha ezzel kezdted volna, akkor könnyebben megy ) Itt nem kell a háztető, csak az előző kifejezésben, névelő sem kell. Egyébként ez a jobbik kifejezés erre az esetre.
[Szerkesztve] -
Gift
csendes tag
A fordítóprogram ezt adta ki, angol után:
Le présent de l'autonomie du village Tard, Hongrie.
À la votre !
Erről mi a véleményed? -
Gift
csendes tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni. Hogy van ez a két mondat franciául?
Tard község önkormányzatának ajándéka.
Fogyassza egészséggel.
Előre is köszönöm. -
Latyakos
aktív tag
Sziasztok!
Nekem arra lenne szükségem hogy: ''Üdvözöljük Önöket a Szent-György kúriában.''
Köszi előre is, üdv. -
CYBERIA
őstag
Nem biztos, hogy franciául van, de hogy kell kiejteni azt, hogy Lissajous?
-
HXY
addikt
sziasztok!
kaptam egy e-mailt, ami franciául van.
csak sajna 3 muknál nem tudok többet...
vki lenne olyan jó, és lefordítaná?
csak nem nyertem vmit
BONUS ACTION BETCLIC
10,00 EUROS A GAGNER !!!
Les paris sportifs vous intéressent ? Dépęchez-vous, la fin du championnat de Ligue 1 approche !
Nous avons le plaisir de vous proposer le BONUS ACTION BETCLIC, qui vous rapportera la somme de 10 sur votre compte EUROBARRE tout en vous permettant de profiter de l'offre de bonus de bienvenue BETCLIC. Cette excellente opportunité n'est réservée qu'aux membres de plus de 18 ans. Pour en profiter, vous devez simplement :
1) Aller sur le site BETCLIC en passant par l'un des liens ou images de cette page, cliquer sur ''inscrivez-vous'' et remplir complčtement le formulaire. Vous recevrez rapidement un email pour activer votre compte et vous connecter sur le site.
2) Faire immédiatement un premier dépôt de 20 minimum, de préférence par carte bancaire. BETCLIC doublera ce premier dépôt (jusqu'ŕ 30 ) en bonus de bienvenue !
BILAN FINAL : un bonus de 300 % ! Vous disposerez de 40 pour parier sur votre compte BETCLIC en ayant déboursé seulement 10 (vos 20 moins les 10 remboursés par le bonus action). A vous ensuite de faire d'autres bons paris !
Si vous avez 5 ou plus sur votre compte Eurobarre, cette opération vous permet d'atteindre rapidement le seuil de paiement.
Cliquez ici pour participer à ce Bonus Action !
IMPORTANT : La somme de 10,00 Euros est créditée sur votre compte EUROBARRE dans un délai de 60 jours maximum. Si vous vous enregistrez en utilisant un autre lien que ceux fournis ci-dessus, même si c'est un lien vu sur EUROBARRE, ou si vous allez directement sur le site BETCLIC en tapant son URL, ou si vous êtes déjà inscrit sur BETCLIC, votre BONUS ACTION ne sera pas comptabilisé par l'annonceur et nous ne pourrons pas vous le créditer. Seules les données fournies par BETCLIC feront foi.
Si vous avez perdu votre compte EUROBARRE et vous voulez profiter de cette offre, utilisez les données suivantes lors de la réinstallation. L'Eurobarre est disponible au téléchargement en suivant ce lien : TELECHARGER L'EUROBARRE -
Ariadne
őstag
Ez kézilabda, rögbi, vagy mi? Valami sport lesz.
''Szia, szeretném tudni, hogy
- hányszor (a rövidítéseket nem értem, de a játékos, aki tud valamit, és az edzővel van valami) egy 19, 20 és 30 éves játékosnál?
- Ha a középső sorba teszek minden játékost ''a szélről/szárnyról'', az edzés hasznos lesz mind a négynek? vagy csak annak a kettőnek, akik a szélén vannak?'' -
joey7
őstag
válasz
Retekegér #18 üzenetére
''Salut je voudrais savoir ,
-Combien de tps le joueur up sachant ke g entraineur passable, pr un joueur de 19 , 20 et 30 ans ?
- si je met sur la ligne du milieu tout les joueur '' sur l'aile'' est -ce que l'entrainement sera benefique aux 4 ? ou juste pr les 2 qui sont sur les cotés ?''
ennyi a komplett szöveg. az is jó ha kábé megtudnád mondani mit akartak kinyögni! -
joey7
őstag
'' si je met sur la ligne du milieu tout les joueur '' sur l'aile'' est -ce que l'entrainement sera benefique aux 4 ? ou juste pr les 2 qui sont sur les cotés ?''
letudná vki fordítani? -
WildWolf
csendes tag
Pápüla padon, lá bán aszörlekopott, de má nő!
-
Retekegér
MODERÁTOR
Nah tudom késő,
de azért a későbbiekben hátha jó lesz:
Kedves: Cher (hn), Chère (nn)
Üdvözlettel: lehetőségek kavalkádja (persze attól függ, hogy mennyire baráti/hivatalos a levél)
Salutations,
Sincères salutations,
Meilleures salutations,
Salutations distinguées,
A vous lire / à te lire
A plus,
Cordialement,
A belgák ezt használják: Bien à vous / bien à toi -
kraftxld
félisten
itt a megoldás egyébként
Én is ezzel nyomulok, ha német/egyéb emberkével kell kommunikálni:
[link] -
sasa311
veterán
Sürgősen valaki le tudná ezt fordítani?
payement par mandat ou western union.
thx -
Arnold2
őstag
Chaque Joueur a un Rang, celui-ci reflète l'expérience de Prizee. De ''Nouveau Joueur'' à ''Or 4'', votre progression dans la découverte du site sera soulignée par l'augmentation de votre Rang.
L'icône de votre Rang apparaît sous votre pseudo. La barre de progression située à côté de l'icône vous indique votre stade de progression dans votre Rang actuel.
De très nombreux critères feront évoluer votre expérience tels que la découverte des jeux, l'ancienneté, les quêtes, l'achat de Pack+, etc... Une fois le Rang ''Argent 1'' atteint, vous obtiendrez la distinction ''V.I.P Argent'' et bénéficierez dès lors d'un Jeu Secret exclusif !
Un second Jeu Secret exclusif sera accessible aux joueurs qui atteindront le Rang ''Or 1'' et deviendront ainsi ''V.I.P Or''.
Illetve:
Les Rangs ''Bronze'' et ''Argent'' sont acquis définitivement à l'inverse des Rangs ''Or''
qui sont conditionnés au maintien d'une
forte activité sur le site. Seuls les
joueurs les plus fidèles pourront
bénéficier de ces Rangs
exceptionnels. -
gLes
őstag
Várjuk szeretettel!
-
gLes
őstag
Levélmegszólítást hogy mondják a frankok?
''Kedves X...''
Nem akarom kapásból azt írni, hogy Cher X, mer lehet hogy félreérthető
És az, hogy ''Üdvözlettel:'' ? -
koax
tag
már volt egy...mindegy Bővebben: link
-
Csepy
őstag
Ezennel megnyitom ezt a topicot, mely akár méltó vetélytársa lehet az angol illetve a német fordítósdis topikoknak.
Mint lelkes franciául tanuló, szeretném egy helyre összegyűjteni a francia nyelvi problémákat, azok megoldásait, hogy így együtt jobban megértsük eme csodálatos nyelv relytelmeit!
Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest