Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Szerintem ami cuccot múlt héten hoztam BKVval, attól Ti is hülyét kapnátok. Nekem meg nem számított és már nem akartam parkolásra, költeni, mert előző hónapban itt csak 500 pénz, ott 1-2ezer, simán összejött egy kiadós berúgás árfekvése. Magyarázni tök jó, hogy menjen BKVval, menjen normális melóhelyre dolgozni, aztán körülmények már nem érdekesek. Ma kocsival vagyok, szerencsére lehet közlekedni. Holnap este jó eséllyel hazamegyek a kocsiért és a 2-3 óra BKVzás mellett még estére visszajövök a bányába. Ez ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest