Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Fferi50
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
Már ott maradok a cicomázottnál, mert bevittem 2 oszlopnyi adatot, és nincs kedvem újra neki esni

Értem a függvényt, azt is, hogy nekem a SUMIF kell, de nem tudom hogyan kivitelezzem, mert nekem hó elsejétől, hó végéig kellene a számolás.
De nincs hó eleje-vége adat. Random adat van. Nem értem hogy tudnám hó elejetől végéig számoltatni az össe vissza adatokból.F oszlopban megpróbaltam bevinni az év hónapot, ahogy javasoltad, de át írja.
Ha pedig kiírom a hónap nevét nem számol vele, vagy az az oszlop nem számoláshoz kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest