- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Fferi50 #46968 üzenetére
Nah, úgy néz ki, sikerült. Köszönöm a tippeket.
Leválasztottam az összes szeletelőt a pivotokról, utána a pivot forrását módosítottam, majd visszacsatoltam a szeletelőket. Most megnyitva a fájlt már nem dobja a biztonsági üzenetet.
Viszont a jövőre nézve nem tudom, milyen módszerrel lehetne hatékonyan azonosítani ezeket a hibás kapcsolatokat, mivel ezek nem cellákban vannak tárolva, tehát a [Ctrl] + [F] nem működik. Esetleg - ha a mostani után lesz még hozzá kedvem
- próbálok keresni vmilyen makrót a neten, ami a fájlban szereplő pivotok adatforrásait listázza, mert abból lehetne látni a hibát.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Fferi50 #46968 üzenetére
Szia! Azt hiszem, megtalálttam a probléma forrását, pontosabban forrásait. Valamiért a pivot táblák hivatkoznak egy másik fájlra. Az a gond, hogy a pivotok forrását nem tudom szimplán átírni, mert ezekere épülő chartokat és szeletelőket készítettem. Azt írja, hogy ezeket előbb le kell választanom.
Atyaég... Remélem, leválasztás után vissza is tudom majd őket kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest