Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Nah, úgy néz ki, sikerült. Köszönöm a tippeket.
Leválasztottam az összes szeletelőt a pivotokról, utána a pivot forrását módosítottam, majd visszacsatoltam a szeletelőket. Most megnyitva a fájlt már nem dobja a biztonsági üzenetet.
Viszont a jövőre nézve nem tudom, milyen módszerrel lehetne hatékonyan azonosítani ezeket a hibás kapcsolatokat, mivel ezek nem cellákban vannak tárolva, tehát a [Ctrl] + [F] nem működik. Esetleg - ha a mostani után lesz még hozzá kedvem
- próbálok keresni vmilyen makrót a neten, ami a fájlban szereplő pivotok adatforrásait listázza, mert abból lehetne látni a hibát. -
Apollo17hu
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia! Azt hiszem, megtalálttam a probléma forrását, pontosabban forrásait. Valamiért a pivot táblák hivatkoznak egy másik fájlra. Az a gond, hogy a pivotok forrását nem tudom szimplán átírni, mert ezekere épülő chartokat és szeletelőket készítettem. Azt írja, hogy ezeket előbb le kell választanom.
Atyaég... Remélem, leválasztás után vissza is tudom majd őket kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Parfüm topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- próbálok keresni vmilyen makrót a neten, ami a fájlban szereplő pivotok adatforrásait listázza, mert abból lehetne látni a hibát.
Atyaég... Remélem, leválasztás után vissza is tudom majd őket kapcsolni.