Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
válasz
szatocs1981
üzenetére
köszi, de nem akarom előre kitölteni az "A" oszlopot, mivel nem is tudom mennyi sorra van szükség előre lehet 10-100 vagy 1000 is. Ezért kérdeztem, hogy van -e arra lehetőség, hogy új sor kitöltésekor automatikusan beírja a dátumot a kitöltött sokhoz.
most egyenlőre úgy oldottam meg, hogy mikor bezárják vagy mentik a táblát, akkor egy 'usor' segítségével ki tölti a még üres cellákat az "A" oszlopban, amit rögzít is értékkel aztán ment és kilép.
de nekem jobban tetszene, ha mikor kitöltik a "Bx" cellát akkor az "Ax" cellában megjelenik a dátum
-
Delila_1
veterán
válasz
szatocs1981
üzenetére
A adatbevitel végén az A oszlop képleteit értékként önmagukra kell másolni, másképp holnap a holnapi dátumok szerepelnek ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50