Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
válasz
szatocs1981
üzenetére
köszi, de nem akarom előre kitölteni az "A" oszlopot, mivel nem is tudom mennyi sorra van szükség előre lehet 10-100 vagy 1000 is. Ezért kérdeztem, hogy van -e arra lehetőség, hogy új sor kitöltésekor automatikusan beírja a dátumot a kitöltött sokhoz.
most egyenlőre úgy oldottam meg, hogy mikor bezárják vagy mentik a táblát, akkor egy 'usor' segítségével ki tölti a még üres cellákat az "A" oszlopban, amit rögzít is értékkel aztán ment és kilép.
de nekem jobban tetszene, ha mikor kitöltik a "Bx" cellát akkor az "Ax" cellában megjelenik a dátum
-
Delila_1
veterán
válasz
szatocs1981
üzenetére
A adatbevitel végén az A oszlop képleteit értékként önmagukra kell másolni, másképp holnap a holnapi dátumok szerepelnek ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50