Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kőbaltazár

tag

válasz detroitrw #18780 üzenetére

Kedves detroitrw!

Köszi a gyors reagálást, sajnos csak most értem gépközelbe.
    Az igazság az, hogy amit leírtál, tökéletesen működik, de én sajna nem írtam le egyértelműen, hogy mit szeretnék.
    B22 : B37 mind lenyíló ablak, és I21 : I25 -ből veszi az adatokat. Ezt végig kell játszanom, a szerelvények ellenőrzése során.
    A C22 : C37 tartományba, ha az érintetlen, és az eltűnt cella után berakná magától az 5 darab minusz jelet jó lenne (bár, hogy én hogy raktam be már nem tudom, mert mindíg valami képletet hiányolt). Természetesen a fogyás, a jelentős fogyás és a megrongálódott cella utánit nem lehet az excelre bízni, mert ez mindíg az adott helyzettől függ, és ez megint rám marad a helyszinen.
    A D22 : D37 cellába a megtett intézkedésnek kellene kerülnie, az I36 : I38 tartományból a következők szerint.
    Érintetlen, fogyás és jelentős fogyás esetén T, F.
    Megrongálódott esetén Ú K új kihelyezése
    Eltűnt esetén pedig SZ P szerelvény pótlása.
    Ez az űrlap egy cégnél a rágcsálóirtás nyomonkövetését hivatott ellenőrizni, amivel az év végén majd trendanalízist tudunk készíteni. Szerintem a kutya sem fogja megnézni, de a higiénikus hölgynek kiadták, hogy meg kell csinálni, és neki is kb annyi fogalma van erről mint nekem. Mikor rágcsálóirtó lettem komolyan fogalmam sem volt arról, hog a patkányokat majd vonalkóddal kell ellátni, de már ettől sem állunk messze.

Előre is köszönöm a segítséget Neked, és a Többieknek is nagyon sokat tanultam eddig is belőle.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés