- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltazár
tag
válasz
detroitrw #18780 üzenetére
Kedves detroitrw!
Köszi a gyors reagálást, sajnos csak most értem gépközelbe.
Az igazság az, hogy amit leírtál, tökéletesen működik, de én sajna nem írtam le egyértelműen, hogy mit szeretnék.
B22 : B37 mind lenyíló ablak, és I21 : I25 -ből veszi az adatokat. Ezt végig kell játszanom, a szerelvények ellenőrzése során.
A C22 : C37 tartományba, ha az érintetlen, és az eltűnt cella után berakná magától az 5 darab minusz jelet jó lenne (bár, hogy én hogy raktam be már nem tudom, mert mindíg valami képletet hiányolt). Természetesen a fogyás, a jelentős fogyás és a megrongálódott cella utánit nem lehet az excelre bízni, mert ez mindíg az adott helyzettől függ, és ez megint rám marad a helyszinen.
A D22 : D37 cellába a megtett intézkedésnek kellene kerülnie, az I36 : I38 tartományból a következők szerint.
Érintetlen, fogyás és jelentős fogyás esetén T, F.
Megrongálódott esetén Ú K új kihelyezése
Eltűnt esetén pedig SZ P szerelvény pótlása.
Ez az űrlap egy cégnél a rágcsálóirtás nyomonkövetését hivatott ellenőrizni, amivel az év végén majd trendanalízist tudunk készíteni. Szerintem a kutya sem fogja megnézni, de a higiénikus hölgynek kiadták, hogy meg kell csinálni, és neki is kb annyi fogalma van erről mint nekem. Mikor rágcsálóirtó lettem komolyan fogalmam sem volt arról, hog a patkányokat majd vonalkóddal kell ellátni, de már ettől sem állunk messze.Előre is köszönöm a segítséget Neked, és a Többieknek is nagyon sokat tanultam eddig is belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged