Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
bugizozi
üzenetére
De persze, azt már meg is csináltam hogy rákattintani sem enged.
Csak azért szeretném webről elérhetővé tenni, hogy ott tudjam még javítgatni-frissítgetni, és ne kelljen belőle mindig új verziót küldeni az illetékeseknek. Meg az sem lenne baj, ha sima böngészővel lehetne használni, és nem kéne hozzá Office, mint ahogy pl. GoogleDocs-ba is meg van oldva.
Bár lehet akkor eljátszok még azzal, csak elsőre elég fapadosnak tűnt.(#11757) perfag
Tekintve, hogy nem vagyok programozó nem hiszem, hogy különösebben komoly vagy értékes programot hoztam volna össze, csak nem szeretném viszont látni olyanoktól akinek nem adtam oda, vagy hogy bárki a sajátjaként mutassa be.
A képlet védelem mint írtam már összejött, csak jó lenne még valami olyan felület, ahol átlag ismeretekkel rendelkező felhasználók nem tudják letölteni, csak használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50