Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah tegnap énis toltam a szörnnyel párat, kezdtem ráérezni... de még evolve 3-on is tényleg baromi nehéz volt le is kaptak, igaz csak egy hajszállal.
Úgy érzem az elején tényleg lopakodni kell, felmenni valami magas helyre és megvárni míg elmennek lopakodva nem hagyva nyomot. Zabálni, aztán ha sikerül közel teljes élettel 3-as szinten lenni, akkor van egy jelentősebb esély nyerni a szörnnyel.
Nem rossz játék amugy, de tényleg az az érzésem ez így nem lesz sikeres, most még újdonság és alfa miatt sokan elnézik neki a dolgokat. Engem pl a optimalizáltság, amire sokan negatívat adtak, nem zavar mert erős gépem van relative, jól is fut.
De a játékélmény az zavar... és rendkívül hamar unalmassá válik a szörnyvadászat... kihívás a szörnyben van szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák

- Rekordrajt ide vagy oda, elbocsátások jönnek a Battlefield-stúdióknál
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest