Hirdetés

Aktív témák

• Folze

aktív tag

Délelőtt a testi, délután a lelki vizsgálódás folyt, meglehetősen gyorsan és alaposan. Éhgyomor persze nem maradhatott el, és a korai kelés sem. Egész pontosan 6 órakor kellett ébrednem - jajj nekem, de nem szeretem. Reggeli után némileg derűsebb lett a hangulatom, olyannyira hogy az éppen elég ebédet követő pszichikai teszteket szinte önfeledt mámorban töltögettem kifelé. A levezető lélekbúvárkodást tekervényes agyi hullámaim közt egy könnyed vacsora zárta. Huhh, jó kis nap volt, talán még élveztem is...

Miért volt minderre szükség? Nos, hát azt mondták, ez a belépő! Igazuk van, nincs ebben semmi kivetnivaló, a pár héttel ezelőtt kapott emailben is benne volt, hogy ezzel számolni kell. Nem fog itt semmi olyasmi történni, ami meglepetést okozna bárkinek is. Ennek ellenére nagyon remélem, hogy nem így lesz, szeretem ugyanis a meglepetéseket. De ezt nem én döntöm el...

Azt mondták, amíg meglesznek a teszteredmények, csak egy dolgot tehetünk: ismerkedjünk a helyjel és egymással...

Aktív témák