Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csimoka
tag
válasz Motion_Blur #2351 üzenetére
szija!
ez komoly, kész ítéletidő.. -
bahama bug
csendes tag
Nálunk (budaörs) is elég durva a helyzet, mert amit a hókotró eltolt, azt a szél visszafújja. A legrosszabb az, h éppen indulnánk vidékre, de seholsem találok hasznos infót a 8-as útról, pedig fontos lenne. Ha vki esetleg tud vmit írjon. Köszi
'' az én az mindig valaki más''
-
lacafaca
addikt
húúúúúúúúú baxod....ez már az ítéletnap nálatok.....szerencse h nálunk +állt már a szél.
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Manitou
veterán
Nálunk Debrecenbe is esik, csak nem a hó
[link] -
mayerlaci
senior tag
válasz bahama bug #2353 üzenetére
Vas megye? körmend fele? vagy hova.
-
cornfake
aktív tag
válasz bagyulajuve #2340 üzenetére
es 4 fok van!! +4!agyam eldobom,utalom az esot
I'm what's left, I'm what's right..
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
lacafaca
addikt
válasz [HUN]Zolee #2363 üzenetére
azt sem tom hol álljak neki...pedig el kell szórnom, csak azt nm tom hogy hova....amerre nézek 40-50 centi a hó, de van ahol még magasabb hófalat húzott az éjjel a szél. inkább fújna és vinné a francba el, de totál szélcsend van. szal maradt a hólapát.
[Szerkesztve]Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
erdey_a
addikt
Most rongyolt át egy kissrác a ház előtt a füvön.
Térdig elsüppedt.
A Győri Sütős kocsit 3-an tolták ki a parkolóból, a vérprofi összkerekes terepjárós arc meg gyorsan vette a kanyart és belefúródott a félretolt 1,5 méteres hókupacba. De továbbmentVérboci
-
-
lacafaca
addikt
válasz [HUN]Zolee #2366 üzenetére
ez van sajna. de legalább szép fehér lesz a szilveszter....hamár a karácsony lemaradt róla....csak az szívta + aki ma akart menni vhova bulizni szilveszterre. szegények...
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
laci06
senior tag
én vmiért irigyelem azokat ahol olyan nagy a hó, ide is el tudnák képzelni 60cmes havat 1,5méteres dűnékkel
szerintetek fehérvárra mikor jön nagyobb hó???
most esett egy 20cm kb, de eshetne még hozzá vagy ennyi -
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2362 üzenetére
''Fejér megyében a már említett Vértesboglárt sem Csákvár, sem Bicske felől nem lehet megközelíteni''
Erről van szó, most mondta haver, hogy faterja egy Rába Steiger-el elakadt a hóbanStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Troy.
addikt
válasz [HUN]Zolee #2366 üzenetére
el sem hiszem ,hogy ebben az országban van mindez. nálunk semmi sincs
.
-
erdey_a
addikt
No, már nem sóznak...
Előkerült a vinasz. Nincs jó szaga, viszont jobban olvaszt. Sajnos...
Én szeretem a havat. A nagy havat.
Mondjuk fél háromkor lehet hogy más véleményen leszekVérboci
-
Manitou
veterán
válasz lacafaca #2361 üzenetére
Én mondjuk utálom az esőt, akkor már százszor inkább hó. Persze nem ilyen hóviharra vágyok, csak ilyen kellemes kis hótakaróra.
Egy jó pár éve ( volt vagy 8 éve) felénk is volt egy kiba##ot nagy hóesés. Kár hogy akkor még nem tudtam megörökíteni.Elmentünk egy dombhoz szánkózni és úgy elsüllyedtünk egy helyen hogy fejünk még kint volt meg a felsőtestből még vagy 10 cm, pedig akkor is már 183 cm voltam szóval elég durva nagy hó volt. Szabályosan úszni kellett a hóban -
takinti
csendes tag
válasz Motion_Blur #2369 üzenetére
Mondjad neki a Rábát ha beindítja akkor az ki is jön mindenhonnan Amugy nem annyira gáz a helyzet mint ahogy a twiszteres képeket bevágtátok sokan
[Szerkesztve]Hé paraszt, melyik út megyen Budára? - ''Hé paraszt'', és még én vagyok paraszt :-)
-
lacafaca
addikt
válasz takinti #2374 üzenetére
miklósfán nm esett? pedig csak 8 km tőlünk öcsém is ott lakik, de épp azon filóztam hohy reggel hogyan jutooo el egerszegre melózni.......
-
-
erdey_a
addikt
válasz mayerlaci #2378 üzenetére
A R***nál dolgozom...
Az irodámban a falon az egyik képen a steiger futóműve és hajtáslánca van robbantott ábrán
Más...
Negyven jármű csúszott össze az M1-es autópálya Budapest felé tartó szakaszán a 112-es kilométerkőnél, Győr közelében pénteken délelőtt; a tömeges karambolban többen megsérültek.
[Szerkesztve]Vérboci
-
Thyb
senior tag
-
Tithian
őstag
Itt keleten bezzeg csak eső esik, de az napnyugta óta...
Ha máshol ugyanennyi a csapadék, csak hó formájában, akkor ebből még komoly hóhelyzet kerekedhet.</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
Sanyo
senior tag
9 körül jártam arra furgonnal, szép nyugisan hármasban, negyvennel. Zámoly felől meg sem próbáltam, Lovasberény felöl (akkor) még járható volt. Fehérvár-Csákvár és vissza majdnem 2 órát emésztett fel az életemből, de az áru leadva becsülettel.
-
tildy
nagyúr
Én éltem, márciusban született emg hugom, de annyira nagy hóra nem emlékszem , hogy lett volna. LEgalábbis mi közlekedni tudtunk... Viszotn pár éve, nyírségben votl nagy hó, jó egyméteres legalább, le is voltak zárva az utak, helikopterrel vittek kajákat sok helyre.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Archer
őstag
Reggel vagy két óra volt, mire kiástuk a házat a hóból. Most is esik, hordja a havat rendesen a szél. Van ahol már a síneket is hóekézik. Északi-part rulez.
[Szerkesztve]Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
.:Kristian:.
addikt
Itt Borsodban már hó helyett eső esik és csúszik minden
[Szerkesztve] -
lacafaca
addikt
akkor voltam középiskolás....azt hiszem 1 hét hószünetet rendeltek akkor el, mert aznap reggelre mikor esett 4en voltunk. a többiek vidékről bejárósak. az én emlékeimben is az a csúcs. a város főutcáján derékig ért a hó...se busz se autó nm járt...pffff...mint ha tegnap lett volna.
-
kovsol
titán
négyre megyek a moziba na majd nyomok pár képet a városban de készülj fel, hogy a tiéd semmi lesz ehez képest
May the Force be with you!
-
hobizoli
nagyúr
Aze' ez nem ecceru [link]
hobizolitöbb drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.