Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigriske
tag
Budapest Belváros: se hó, se eső, se szél , se igazi hideg.
-
SzlobiG
félisten
Remélem karácsony fehér lesz mer már egy két éve fekete. Katalin locsogott...
-
SzlobiG
félisten
Dejóó süt a nap és szakad a hó.
-
Carline
őstag
Az én gyerekkoromban karácsonykor apám vagy nagyapám mindíg kivitt számkózni.
Persze most már tudom azért hogy a ''jézuska'' tudja hozni a fát jóanyám képében.
4 éves a lányom, de őt még sem én sem apám nem tudta kivinni szánkózni karácsonykor.
Jó lenne ha idén ez másképp lenne!
Nem akarok sokat csak 10-15 cm havat!
Szerintem sok hozzám hasonló szülőnek ez lenne a legszebb ajándék karácsonyra, ha a gyermekét kivihetné, mint annakidején minket is vittek szánkózni.
Carline˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Winner_hun
titán
Göd:
süt a nap, felhő alig, fagy van
hawat akarok► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
válasz Winner_hun #1905 üzenetére
Reméljük, kedden tényleg jön egy csapadékosabb front, és akkor leesik a kellő mennyiségű hó.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Motion_Blur
félisten
Előrejelzés Karácsonyra:
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Kephamos
addikt
válasz Motion_Blur #1907 üzenetére
...Magyrul: nem valószínű, hogy fehér lesz a karácsony ...
[Szerkesztve] -
Ez nagy szívás az időjárás részéről. Majd megint februárban fogunk jó sok havat kapni...
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
bbchris
senior tag
Hát sajna szerintem az idén sem lesz fehér a karácsony szerintem sem legalábbis a szenteste tuti hogy nem , nem baj majd jön az eső mint tavalyelőtt vagy mikor , csak sírni tudna az ember ilyenkor . Tudom hogy ezzel semmit sem lehet tenni csak szomorkodik az ember hogy fehér karácsonyt csupán 6-7 éves lehettem akkor volt azaz kb olyan 1984 körül volt egy fehér szenteste és azóta nuku . Illetve volt egy de az nem szenteste hanem karácsony utolsó napján akkor is este volt az is . Szal elég pocsék az idő itt magyarországon télen rohadt hideg aztán meg átmenet nélkül rohadt meleg . A másik meg az időjósokat ami illeti elmehetnek a francos krumpliba a jóslásaikkal együtt mert néha találnak de sokszor napos száraz időt mond és lám a barométer már vagy másfél napja zivataron áll azaz alacsony légnyomás és lám jön is a csapadék vagy éppen fordítva . Szal még mindig megbízhatóbb azok a kütyük amiket lehet kapni pl Photohallban stb amik az időjárást mutatják azok a digitális kütyük amin nap-zivatar között mutatja a szignált pontos nevén digitális időjárás állomás . Aztán néha az is mutat marhaságokat de pontosabb mint a TV-ben az időjárásjelentés .
-
Grass
aktív tag
Nálunk pont most kezdett el havazni. (Kápmegyer)
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Bernardo20
őstag
A Pilisbe nem panaszkodhatunk dobogó-kőn 25-30cm-es hó van.Pilisszántón meg az éjszaka még leesett 10cm kb.Szóval reménykedjünk,hogy nem olvad el!!!
-
kisninja
őstag
Délre essőt mondanak. 5 nap karácsonyig de egyátalán nincs karácsonyi hangulatom.
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
mr.ki
aktív tag
A szomszédos településeken/városokban egy kicsit esett, de itt még annyi sem . Mi lesz így a jövő nemzedékeivel???? Nameg a mostani karácsonnyal is?? (nem karácsony a karácsony,ha nincsen hó)
Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto
-
bnorci71
addikt
válasz Carline #1904 üzenetére
hát énnekem tegnap a Bükkbe már sikerült megszánkáztatni a gyerekeimet bár gondolom ez téged nem vigasztal
Ja és ebbe az a legjobb ,hogy ilyenkor még alig vannak fent /gyak csak mi voltunk rókafarmnál /nyugodtan lehet szórakozni nincs tömegELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Debrecen, csendesen esik a hó. Nagyon szép. És éppen most szólalt meg a rádióban a Neotontól a ''Ha elmúlik Karácsony''. Kár, hogy nincs meghatott smile.
-
misu
senior tag
Hy!
Ma reggel Miskolc és környéke havas és rendkívül csúszós.
A város már oké, csak max. latyak de annyian töketlenkednek, hogy hihetetlen...
Amúgy én is béna vok, de olyan jó másokra is elmondani...
Harciszekér: Wartburg 1.3 very special...
És ma délután még mehetek pestre is!...
Szép napot!
Bye!Bűn az élet.
-
mynames
senior tag
''És ma délután még mehetek pestre is!... '' Hát semmi okod a sírásra a pálya tuti le lesz takarítva!
Monoron reggelre ~3 cm hó esett nagyon szép fehér minden. Vagyis reggel még az volt, remélem nem olvad el.
A 4-es út szépen le volt takarítva, lehetett rajta nyomulni rendesen. -
misu
senior tag
válasz mynames #1924 üzenetére
Hy!
Nem az ótópályától félek...
Hanem pesttől....nem szeretek ott vezetni és kész...
az nekem stressz...
Vidéki kisvároba szoktam, itt nyomom mááá tizenpár éve...bejött.
Pestet éjszaka szeretem, kihalt utak, csend...
De sajna ma pont 16.00 körül érek fel, és az csúcsforgalom...
Ha meg havasak az utak is....fincsi macskakavics-csusza..akkor aztán tényleg geb@sz...
Nyári papuccsal nyomom...
Holnap megírom, mi vót...
mod: remélem...
Szép napot!
Bye!
[Szerkesztve]Bűn az élet.
-
Markgx10
őstag
Na végre Egerben is komoly hóesés van idén először. Egyszer már próbálkozott egy fél óráig de elolvadt mire leért. Ez most más
Üdv:
Márk -
mynames
senior tag
''De sajna ma pont 16.00 körül érek fel, és az csúcsforgalom...''
Szerintem már sokan szabadságon vannak, ami látszik a forgalmon is. Egyedül a karácsonyi bevásárlási láz miatti forgalom lehet gáz. Próbáld elkerülni a Margit-Teréz-József körütat, ha tudod.
''Nyári papuccsal nyomom... '' Városban nem olyan vészes szvsz, le van takarítva minden már most.
Szp napot neked is! -
misu
senior tag
válasz mynames #1932 üzenetére
Hy!
nRu3:azért mert nem szeretek Pesten vezetni ne gondold, hogy béna vok...
15 éve vezetek, 11 éve jogsival , városban, városon kívül, külföldön is...(Horvátország, Szlovákia, Ukrajna, Románia, ami jön...)
nem számoltam, de közelít a 200k km...de az évi 20-25k (mostanság) lazán megvan...
Nem szoktak kerülgetni, villogni, dudálni...nem vagyok IFA...
Ja én nem volt komoly balesetem, ami volt, azt meg nem én okoztam...kisebb koccanás, mert nem adtak elsőbséget...szintén pesten...
Csak rossz beidegződés semmi más...
mynames: Köszi az infókat..
Én is a karácsonyi rohanástól fofok..
Szép napot!
mod: ez OFF
Bye!
[Szerkesztve]Bűn az élet.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Algieba #1912 üzenetére
5mm csapadék az nem 5mm hó! Gondolj bele: ha rálépsz pl: 10 cm hóra, akkor lesz belőle kb 5mm
Ha nem olvad sokat, akkor nálunk fehét Karácsony lesz, mert van egy 5cm-es ''stabil'' hótakaró:Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
válasz Motion_Blur #1934 üzenetére
Azt én tudom, hogy a mm csapadék mennyiség jelzés csalóka a hónál, mivel a hó jóval szellősebb a közönséges esőnél.
Most ugyan nem esik a hó, de szerintem, még lesz hó.
Igaz, engem Debrecen fehérsége nem érint, mivel holnap ilyenkor már a buszon ülök és Békéscsaba felé tötyögök. Békéscsaba legyen havas. Most már ennek a városnak a hóhelyzete az, ami érdekel.
Mindjárt szombat!
Kinél, hol áll az érzelmi skála, stressz vagy kellemes ünnepi bódulat? Én már kóválygok, a nagy zabálás utáni kiadós alvásra gondolva. Oh, az a csendes éjszaka, mennyire jó akkor a szunya!A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Motion_Blur
félisten
Itt most kegyetlenül szakad!!! +1 fok van.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
mynames
senior tag
Pesten most nem esik (de ne is essen este 8-ig mert akkor indulok csak haza)
-
joecontra
addikt
Minden fórumozónak!
-
Motion_Blur
félisten
Update!
A fehér karácsony esélye: az ország ÉK-i 2/3-án 70%, Dny-on 55% körül.
Ahogy néztem a K-i, ÉK-i országrészben ma egész nap esett/esik a hó. Itt meg az esőStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
escie
őstag
válasz Motion_Blur #1940 üzenetére
egész nap esett a hó, mikor jobban, mikor kevésbé. most is esik, már szép fehér a táj.
nem túl vastag a hótakaró, inkább kitartóan esik. biztos a minőségre megy, nem a mennyiségre.
errefelé sanszos a havas karácsony.
(Nyíregyháza)
[Szerkesztve]I'm back, baby!
-
Debrecen: ESIK A HÓ. Itt É-K biztos a Fehér Karácsony, vajon ez így lesz D-K is? Mert én ott leszek az ünnepek alatt.
A gyerekek megdobálták hógolyóval az ablakomat, kezd elszabadulni a téli szüneti feeling.
Igazi tél van decemberben! Na, ilyen is rég volt már, 2001-ben, négy éve.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
-
td
senior tag
válasz I. Richard #1879 üzenetére
Hát kint voltam aznap Óbudán, ne tudd meg, mekkora szemét idő volt! Mert ugye az nem elég, hogy hideg van, meg esik valami hóféle, még viharos szél is kell mellé (felénk ki is döntött valami óriás hirdetőtáblát). Az ernyő nem sokat ért, a hó úgyis oldalról jött. A sok birka meg beül az autóba, de amint leesik valami kis sz*r, egyből nem tudnak menni szervezetten, háromnegyed óra volt, mire a Bem rakpartról kiértem a Szentendrei útra.
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
erdey_a
addikt
Győrben verőfényes napsütés, erős északi szél. Csak úgy hasítja az embert kétfelé
Hó sehol
Mit tudtok ígérni? Szombatra behavazik a Dunántúl?Vérboci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal