Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
válasz művésznő4 #364 üzenetére
Muszáj a folytatást is beraknom...
Erről a képről, Anya jutott eszembe...:Đ
Tulajdonképpen nem is értem Anyát, hogy mit nem szeret a Húsvéton?
Jön egy rakás boldog-boldogtalan, a SAJÁT (!) házadba, akiket mindenféle jóval vendégül kell látnod, megetetned finomságokkal, megitatnod --> többnyire piával, a csapvizet, meg a tejet valahogy nem csípik (próbáltuk...). Behatárolhatatlan ideig szórakoztatnod kell őket, mert ilyenkor a szesz "jótékony hatásának" köszönhetően valahogy elveszítik a tér és időérzéküket és nem érzik, hogy mennyi az elég és mikor válik terhessé egy házigazda számára a vendéglátás.. Végül az utolsó - de egyben legszebb része az egésznek, maga a locsolkodás. Ha nagy mázlid van, akkor megúszod valami 10 éve használatos, lejárt szavatosságú, büdös kölnivel, amit a hajad helyett, általában tuti végig csorgat akár többször is a nyakadon vagy a homlokodon a reszkető kezű és szilvapálinkás lehelettel megáldott, kedves locsoló és te összeszorított foggal és behunyt szemekkel csak arra bírsz gondolni, hogy mi a jóéggel fogod ezt az irtózatos szagot eltüntetni a bőrödről??... -.-"
Igen, és ott van a rosszabbik eset, mikor jéghideg hűs patakból merített, friss forrásvízzel (alias csap ) öntözik végig a kánikulában és - természetesen menekülésben felhevült testedet, - amihez persze a szép, ünnepi ruhád is beletartozik, hogy a több órán készített frizurádról és sminkedről már ne is beszéljek...Kábé nekem is ez lesz a sorsom idén, ha időben nem menekülök el itthonról...
Valahol megértem Anyát, bár ha mégis itthon maradnánk Húsvétkor (- ami ha rajta múlik, = a lehetetlennel ), neki akkor sincs túl sok mindentől félnie. Ellentétben VELEM!!! , akire a fél 24-es busz + Balázs+ ismerősök + szomszédok + barátok +egyéb erre tévedő jóemberek is veszélyt jelentenek, mivel tudják jól, hogy tavaly megmenekültem eme "csodálatos szertartás/hagyomány" elől, de idén semmi esetre sem szeretnék, ha kimaradnék a buliból. Még a végén elhervadok itt a nagy locsolatlanságban..
Azt viszont a fiúk viszont nem engedhetik meg nekem...Amúgy lehet, hogy megint cselhez kell folyamodnunk, mint tavaly Húsvétkor, mikor felszöktünk titokban Pestre a nagyszülőkhöz. Bár az sem úgy sült el, ahogy terveztük... Egy élvezet volt arra felkelni, hogy hajnalban Papa nagyokat nevetgélve, jéghideg vízzel spriccelget minket szódásszifonnal, miközben még az ágyban fekve dörzsölgetjük a csipás szemeinket.. A legdurvább rész mégis az volt, mikor már Bömbit is ellenünk lázította és ketten támadtak! o.O Na, ott aztán vége lett mindennek! :Đ Egészen addig, amíg Anya le nem állította őket, mivel ős is félt, hogy jóóól nyakon öntik...
Vicces kis szitu volt... - mármint Nekik.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest