Hirdetés

Aktív témák

• művésznő4

senior tag

Még egy keveset a fotózásról.... :) Ismét csak egy beszélgetést fogok ide bemásolni, amit egy ismerősömmel beszélgettem, akit történetesen holnap lesz egy hete, hogy ismerek. :D Bizony, még csak 1 hete! A Relics koncerten mutatott be neki Anya (amiről még szintén nem írtam, de ami késik, nem múlik...:U :P) és azóta rendszeresen tartjuk is a kapcsolatot. Az illető - aki Vikiék zenekarának sofőr- és technikusa is egyben - a "Keksz" becenévre hallgat, de egy vicces félreértés miatt, nekem már csak nemes egyszerűséggel Süti marad...:D

Szokásom szerint rengeteg képet készítettem a koncerten, és másnap már természetesen zaklattak is ötfelől, hogy "márazonnalküldjemelnekikafotókatlegyekolyszíííves"! :D Aztán Sütivel tegnap volt egy érdekes beszélgetésem is, aminek egy egészen rövidke kis részletét osztanék meg most Önökkel, Magukkal, Veletek....szóval a Kedves Olvasóval! :P

:R

Süti:
    Na, ezeken még betyárabbul nézek ki :DDD köszönöm szépen mindjárt le is mentem őket :R képzeld, tegnap én is vettem új aksit a fényképezőmbe! :) meghoztad a kedvem.... :B

22:02
    Réka:

Dehooogy! :N szerintem mind poénosra sikeredett :D

22:07
    Réka:

Naaa, komolyan?? :D csak neem? ;] Hát, ennek nagyon örülök! ^^
    Tudod, ez olyan, mint mikor látod, hogy valaki milyen áhítattal, érzéssel és jóízűen eszik valami kaját és bár nem feltétlenül a kedvenced az az étel, egyszerűen mégis megéhezel, sőt szinte csorog a nyálad, mert úgy megkívánod tőle... :) :B
    Remélem, te is ilyen nagy örömödet fogod lelni a kattintgatásban, mint ahogyan én szoktam... :R

Aktív témák