Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
Még egy keveset a fotózásról....
Ismét csak egy beszélgetést fogok ide bemásolni, amit egy ismerősömmel beszélgettem, akit történetesen holnap lesz egy hete, hogy ismerek.
Bizony, még csak 1 hete! A Relics koncerten mutatott be neki Anya (amiről még szintén nem írtam, de ami késik, nem múlik...
) és azóta rendszeresen tartjuk is a kapcsolatot. Az illető - aki Vikiék zenekarának sofőr- és technikusa is egyben - a "Keksz" becenévre hallgat, de egy vicces félreértés miatt, nekem már csak nemes egyszerűséggel Süti marad...
Szokásom szerint rengeteg képet készítettem a koncerten, és másnap már természetesen zaklattak is ötfelől, hogy "márazonnalküldjemelnekikafotókatlegyekolyszíííves"!
Aztán Sütivel tegnap volt egy érdekes beszélgetésem is, aminek egy egészen rövidke kis részletét osztanék meg most Önökkel, Magukkal, Veletek....szóval a Kedves Olvasóval!
Süti:
Na, ezeken még betyárabbul nézek kiköszönöm szépen mindjárt le is mentem őket
képzeld, tegnap én is vettem új aksit a fényképezőmbe!
meghoztad a kedvem....
22:02
Réka:
Dehooogy!szerintem mind poénosra sikeredett
22:07
Réka:
Naaa, komolyan??csak neem?
Hát, ennek nagyon örülök! ^^
Tudod, ez olyan, mint mikor látod, hogy valaki milyen áhítattal, érzéssel és jóízűen eszik valami kaját és bár nem feltétlenül a kedvenced az az étel, egyszerűen mégis megéhezel, sőt szinte csorog a nyálad, mert úgy megkívánod tőle...
Remélem, te is ilyen nagy örömödet fogod lelni a kattintgatásban, mint ahogyan én szoktam...
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest