Hirdetés

Aktív témák

• művésznő4

senior tag

Mai termés :) :D

Az együttélés nehézségei 17652368. rész

Tegnap még rendesen örültem, hogy sikerült egy kis kompromisszumot kötnünk egymással, mert éjszaka 11-kor kitalálta Életem Szerelme, hogy a legnagyobb fazekunkban csinált töménytelen mennyiségű majonézes saláta sem elég nekünk vacsorára kenyérrel - mondván, "mer', az csak desszert" -, ezért neki kellett még állnom hasábburgonyát sütni mellé, de a pucolást bevállalta, hogy segítsen nekem és gyorsabban haladjak és ez rettentően jól esett + minden elismerésem neki érte! _o_ ♥

VISZONT! Tiszta karácsonyi hangulatom lett ettől a rengeteg karácsonyos, télies, mikulásos, kandallós, forró csokis posttól, ezért bekapcsoltam a nálunk évek óta megszokott Michael Bublé karácsonyi albumot, amit jóval az ünnepek előtt már hallgatni szoktam a Húgommal, hogy hangoljuk magunkat a karira... ;] :B Erre Zoltán még hangosabbra feltekeri az ő zenéjét és "ő most retro zene napot tart"... :U Sajnos alulmaradok, mert velem csak egy kis Dell laptop van, ellenben neki a ház falát is kiszakítja a helyéről, olyan erősítővel jön velem szemben és jó pár percig párbajoztunk egymás ellen, hogy kinek a zenéje maradjon. Míg végül megállapodtunk abban, hogy nem állapodtunk meg semmiben. Most egyszerre kétféle zene dühöng a szobánkban...xDDD Éljen a boldog, Békés Karácsony! XD ♥ :DDDDDDD

Aktív témák