- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Hirdetés:
Törölt hirdetésimre50 értékelést adott enightlp számára:
Minden a megbeszéltek történt ajánlom.
enightlp értékelést adott imre50 számára:
Találkoztam már barátságosabb, empatikusabb eladóval, ettől függetlenül az átvétel rendben zajlott. A közvetlen személyes átvétel kb 200 km távolság miatt nem volt kivitelezhető, így a Szolnokon élő rokonomat kértem meg, aki sajnos elsőre nem a megfelelő Coop-hoz ment. Már a telefonos egyeztetés során is mogorva volt az eladó, melyet a személyes találkozó csak tetézett, pedig kb 2-3 percről volt szó. Megoldást jelent ilyen esetben a pontos cím megadása, a félreértések elkerülése érdekében.
Aktív témák
-
enightlp
újonc
A telefonos beszélgetést sem jellemezném túl barátságosnak, lényegtelen végül is már. Pontosan, az 5 másodperc az teljesen jellemzi is az esetet, kezébe lett nyomva a kártya, a pénzt elvetted, majd egy ez a Bajcsy coop megjegyzéssel távoztál. Szegény, azt se tudta, mi van. Kártya nálam, pénz nálad. A vásárlás megtörtént. Részletkérdés, ki hogy éli meg.
-
imre50
csendes tag
Köszönöm a jellemzést de nem igaz mert nem találkoztunk. Nem hiszem, hogy barátságtalan és mogorva lettem volna. A rokonnal kb öt másodpercre találkoztam nem gondolom, hogy ennyi idő alatt meglehet itélni bárkit.A cím Bajcsy Coop volt azaz megvolt beszélve, és türelmesen vártam,
hogy odaérjen.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3720QM I 16GB I 160SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest