Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
Van egy 9400F-em, eleinte a gyári 10-12-k-s T0715multipakkot vettem hozzá, aztán kb 1 éve áttértem a Qinkre (800ft/db), ment is tökéletesen, egészen a mai napig.
Nyomtató drivert és firmwaret direkt nem frissítettem, mivel chipes a Qink,sanszos,h nem ismerte volna fel a frissebb fw-el..de úgynézki ez a frissítés ma magától lefutott.
Az Epson Status monitor szerint a legfrissebb driver van fent, pedig pár hete még egy 2009-es volt, direkt.
A probléma egyébként furán jött elő, nyomtattam 10 szines oldalt, 2 után kiirta a nyomi lcd-je,h nem felismerhető piros patron.. Cseréltem,akkor a kéket nem ismerte fel..

Addig bütyköltem az SSC utillal (ami elvileg nem támogatja),h most egyelőre működik a nyomtató,de ki tudja meddig. (http://www.ssclg.com/epsone.shtml)
Sajna az SSC-t már nagyon rég nem frissítik, a kérdésem is erre utalt volna, tud vki valami hasonlóan hasznos utilt ?Még 1 kérdés..létezik ugyanebből a printerből egy Wifi edition
http://www.epson.co.uk/Printers-and-All-In-Ones/Inkjet/Epson-Stylus-DX9400-Wi-Fi-EditionItthon nem kapható, pedig a nyomi hátulján van 1 slot, gondolom oda kerül be a wifi modul. Erről van vkinek infója?
köszi!

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- TSC TTP-244 PRO 203 dpi USB,RS-232 Címkenyomtató
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest