Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
Sziasztok!
Van egy kis gondom:
A gépem mostanában állandóan újraindul - a windows hibát abszolút nem jelez ... mi lehet a gond
tippem:
memória - (teszteltem és jó) rda
egér és az alaplap nem szeretik egymást ... Epox 8rda3+ és Razer Copperhead - olvastam a razer oldalán hogy bizonyos alaplapokat nem szeret
táp - 420W-os Chieftec tápom van - eddig nem volt gond vele - bár mostanában elég meleg szokott lenni a tápegység
a konfigom teljesen átlagos ... Epox 8rda3+ / Amd athlon xp 3200+ /1Gb ram/ Nvidia FX6600GT /2 HDD / 1 DVD-rom / 1 DVD-RW /
Nem tom ...
bármilyen tanács és gondolat érdekel
előre is köszi
üdv, lakisoft -
Rive
veterán
Help!
Akinek ilyen lapja van: egy ellenállás felirata kellene. Konkrétan: a memóriaslotok és az AGP között van két pici, nyolc lábú IC. AZ egyiknek a felirata ''3037A''. Emellett az IC mellett, az egyes lábhoz közel van egy kis ellenállás. Ennek a felirata kell.
Esetleg - ha valaki ügyesebb, mint én - egy, az adott területről készült jó felbontású kép is tökéletes lenne. -
solder
csendes tag
Hello!
A következő a problémám:
Amikor bedugom a tápot a számítógép rögtön elindul, a bekapcsológombot se nyomtam meg. Vagyis úgy indul el, hogy a diagnosztikai kijelző vibrál, mintha nem kapna elég áramot. Olyan félig-meddig megy az egész Smile a ventillátorok is olyan félüzemben mennek, vagyis épphogy döcögnek.
Többszöri ki be húzgálás után,sikerül elérni azt az állapotot, hogy áram alatt magától nem indul el félig a gép. Viszont ha a bekapcsológombot megnyomom, meg se nyikkan. Régebben még hosszas várakozás után ilyenkor elindult, de most már nem.
Mi lehet a gond?
A tápot külön megnéztem hogy jó e, s az jó, hisz PS/ONnal bekapcsol, egyébként nem...
solder -
Hoosie
csendes tag
Nah lecseréltem bár eléggé melegszik nem fagy az alaplap...Szóval zsíír halk a gép.Csendes!!! szobában is alig hallani szóval nagggyon jóóó

-
Hoosie
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem hogy ilyen alaplapom van és szeretném halkítani a gépet... Namármost az alaplapi hűtője aktív ezt szeretném passzívra cserélni.../zalman/nem tom pontosan melyik de a piramis alakú kék

Szerintetek érdemes-e, nem melegszik e utána..
Elöre is köszi -
Mkill
aktív tag
Szia itt néz kürbe
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=006164 -
ödönke
aktív tag
van valakinek infoja a lapról, mert már lehet kapni, de viszont az epox honlapján még nem lehet megnézni az infot
szürke így nem lehet rákattintan, vagy ha már meglehet valaki be-copy-zná nekem az adatlapját vajon ez már a nforce2 ultra chipsettel van szerelve?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Új, bontatlan Kingston Fury Beast 16GB DDR5 5600MHz CL40 RGB XMP White - 2 év bolti gari! -
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

szürke így nem lehet rákattintan, vagy ha már meglehet valaki be-copy-zná nekem az adatlapját vajon ez már a nforce2 ultra chipsettel van szerelve?