Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- 
			  LOGOUT Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

marcias őstag válasz  Virág et.

üzenetére Virág et.

üzenetéreSztem pedig a low profie vgákhoz alapból adnak low profile hátlapot, ez teljesen egyértelmű kéne, hogy legyen. Ellenkező esetben minek low profile? És az a szalagkábeles csatlakozó pont azért szalagkábeles, hogy low profile házban csak le kelljen csatlakoztatni azt a NYÁK-ról, átcserélni a hátlapot és tadám. Az én low profile tv-tuneremhez is adtak. 
 A hálókártya más tészta, az kemény 1500 forintba kerül, még jó hogy szart sem adnak hozzá 
- 

beencee őstag válasz  Virág et.

üzenetére Virág et.

üzenetéreMS Remote Keyboard ügyben: (1) Nem, nem jól gondolod, leginkább csak az MS Remote vevőjével tud együttműködni a Remote Keyboard. 
 (2) És alapesetben csak az XP MCE-vel működne együtt, de az XP-n való működésre van sok megoldás, keress lelkesen. Egy ezzel foglalkozó lap pl.
- 

canniball nagyúr válasz  Virág et.

üzenetére Virág et.

üzenetére"Az árlistákban ideside-nak hívták..."  "...gondolom valami régebbi kiadás..." 
 Így van: régebben más távirányítót csomagoltak melléjük. Ebben a tesztben láthatod milyet. Ebben a tesztben láthatod milyet.
 Mod.: most esett le... Az általad linkelt távirányítót egyik terméknél sem láttam, illetve iMon Plus verzió sincs kint a honlapjukon...akkor tényleg nem tudom ez milyen kiadás... Az általad linkelt távirányítót egyik terméknél sem láttam, illetve iMon Plus verzió sincs kint a honlapjukon...akkor tényleg nem tudom ez milyen kiadás...
 Mod.2: De ha működik és az iMediannal is jól megvannak kit érdekel? 
- 

üzenetére Virág et.

üzenetére"...Az IMON-ról sok infót találtam, de ők mintha ideside nevű cuccot nem gyártanának...." 
 Már hogyne... iMon Inside 
- 

üzenetére Virág et.

üzenetére"Igazából "csak" a TV kimenet és a hang miatt aggódom." 
 Ugyan már, ráérsz majd akkor aggódni ha kész van és nem tetszik az eredmény. Amíg nem is láttad/hallottad minek ezen túráztatni magad? "...52"-os Thomson projektoros cucc." 
 Vagy úgy! Azt hittem CRT, azért csodálkoztam a méreten...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az általad linkelt távirányítót egyik terméknél sem láttam, illetve iMon Plus verzió sincs kint a honlapjukon...akkor tényleg nem tudom ez milyen kiadás...
  Az általad linkelt távirányítót egyik terméknél sem láttam, illetve iMon Plus verzió sincs kint a honlapjukon...akkor tényleg nem tudom ez milyen kiadás...