- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjanner
tag
válasz
Patice #56002 üzenetére
Csak érdekességképp...
Tegnap tesztként feltettem az LE 9.2.6-ot, egy még régebbi Kodi backup (8.x) vissza (addonostul, mindenestül) és gond nélkül, fagyásmentesen működik. SSD problémát is így kizárnám.
Teszek még majd egy próbát egy clean setuppal azt backupolva és próba az LE 10-re.
Viszont ez nekem azt mondja, hogy a 10-es LE valamiért nem szereti a hardveremet, ha másnál fut tökéletesen a clean install verzió.
Lehet teszek még egy kört az LE forumon, hátha egy fejlesztő okosabbat tud mondani.
Köszi azért a tippeket. -
gjanner
tag
válasz
Patice #56002 üzenetére
Az SSD-vel nem hiszem hogy gond lehet, mert upgrade előtt nem produkált ilyesmit. De csekkolom a HD Sentinellel. Van ennek LibreELEC alatt futó verziója, vagy pl. USB-ről futtaható valahogy? Sorry, sosem használtam...
A CoreELEC oldalán nem látom az x86 platformot, szerinem az nem lesz jó nekem a vasra.
És köszi!...#56009 MasterMark
Fordítva (1 byte = 8 bit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Total Commander
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Rendszergazda topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- Monitor audio Bronze 500 +Arcam AVR 390 + Klipsch R-112SW SUB
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Bose soundlink revorver II
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest