- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
MasterMark #49873 üzenetére
Proszto vagyok mert most latom csak, h ezidaid meg sem koszontem a segitseget es a valaszaitokat. Sajnalom es koszonom!
Kerdeznek viszont megegy lehet hulyeseget: ha visszaraknam tegyuk fol a Win-t 1080p-re akkor a YT mikent kezeli az esetleges 4k-s videokat? Az is csak FullHD lesz vagy...?
A Kodi-s dolgok meg odebb vannak, de mar letoltottem es a megfelelo "szakirodalmat" is beraktam a konyvjelzok koze.
Addig viszont marad a VLC. Ott mennyire jo vagy esetleg epp problemas, h ha DB50-eket nezek?
Arra szeretnek kijukadni, h nem zavar be a Win10 alap beallitasa a TV-nek. Nem romlik-e jobban a minoseg, h FullHD-re van allitva es a film is FullHD, de a megjelenito meg 4k-s?Probalok erthetoen fogalmazni, de lehet sokszor suletlenseg jon le abbol amit kerdezek... aztan lehet csak tulaggodom ezt az egeszet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest