Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Rick4
félisten
válasz

lazydog

üzenetére
						Úgy jön, hogy nem vagyok a raid híve, ha két vinyóm van, az egyik biztosan a fiókban pihen, és mentések között semmit se csinál.
1 db 1TB-os a piacon 10K/db =30K, egy új, ami garis is, nullaperces is, 35K. Nem vagyunk egyformák, én szeretem, ha mindenre van garancia, ha minden új, vagy újszerű. Valahogy jobban bízom egy vadonatúj termék működőképességében, mint egy 2 évesében. Azon túl, hogy egy vinyó halkabb, kisebb fogyasztású, és gyorsabb is, 5K befizetésével kaphat a kolléga rá 3 év garit. Kizárt dolog, hogy ha csak ezen utolsó szempont mellett maradunk, és neked bárki rámondaná, hogy a 3 db 1TB-os vinyódra vállal cseregarit 3 évig, és ezért adj 5K-t neki, nemet mondanál.
 Kifizetted, ez igaz, de ráfizetésnek semmiképp se mondható.Az oké, hogy ne adjon el csak kettőt, és egyre mentsen, de én a mentős vinyóból is inkább újat vennék.
 Volt itt egy ilyen mentős vinyóm, egy 1TB-os Seagate pipeline hd2, ez direkt 24 órás használatra videofelvevőkbe lett tervezve, 1.5 évesen 28 óra volt benne, nem volt rá szükségem, mert nincs 1TB-nyi személyes adatom, 14 ezrest úgy kitették érte, mint a huzat, 2.5K-ért vetem egy tökéletes állapotú WD RE4-es 250-es vinyót, ami szintén egy elég megbízható darab, itt van a számítógépasztalban. A nasomban egy 3TB-os red van, ebből 1.2T foglalt, abból 200GB ami kell, a többi bármikor törölhető. Csodálkoznék, ha másnak több valóban fontos dolga lenne. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
 - Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
 - Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Kifizetted, ez igaz, de ráfizetésnek semmiképp se mondható.