Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Melorin
üzenetére
Azt hiszem hagyom a szenvedést openeleccel.
Win 8.1 alatt gyönyörűen futnak a filmek! Semmi röccenés. OE alatt 15mp-ként ugrott a kép.
Szerintem valami a monitor kezelésével lehet baj, mert ha frekit váltok 24Hz-ről 23.976-ra, nem villog a monitor mint amikor frekit vált, el sem sötétül egy pillanatra sem. Szóval sztem 24Hz-el játszotta a 23.976 filmeket, azért lehetett röccenés.
És míg OE alatt egy 19mbps film nézhetetlen volt addig ugyanez a film win alatt 5% cpu terheléssel megy.
És megjelent win alatt a DXVA is. -
_Smooth
senior tag
válasz
Melorin
üzenetére
Nekem semmi problémám a géppel.
Az előző (AMD) konfig folyamatosan, látványosan szaggatott, miközben 0 drop és 0 skip volt. Rém idegesítő volt.
Itt most látom, hogy a skip növekszik (apránként), de egy mikronyi rezdülést nem látok a képen.
Nagyon élvezem, örülök, hogy váltottam.Egyébként MS-Tech házakkal van bárkinek bármi tapasztalata, infója?
Ez eléggé megtetszett
Bár egy bluray meghajtót majd szeretnék - de akkor lehet, hogy azt érdemesebb lenne külsőként?
Vagy inkább egy dedikált BD lejátszót?(#30213) Dave™ válasza _Smooth (#30212) üzenetére
Az a skin jól hangzik, kipróbálom majd. Én amúgy nagyon megszerettem PC-n is a csempéket - sőt a HTPC (igen, nem csak kizárólag erre használjuk, de mondjuk túlnyomó többségben igen) örülnék, ha az asztalt teljesen el is tudnám tűntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Napelem
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubuntu Linux
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest