- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
canniball #225 üzenetére
Nos, a többiről:
1, Processzor: Valóban, még az általam választott Celeron is bőven sok, de legalább lehet downclockolni és akkor már hűteni se kell annyira.
2, Audio: Igaz, valóban jobb gyakorlatilag bármely hangkártya, de nehéz belőle low-profile-t szerezni, ha olyan a dobozod (mint nekem pl.) Viszont HTPC-nél, ami úgyis az erősítőre lesz kötve, inkább fontos egy jó SPDIF kimenet.
3, Merevlemez: Nekem elég a 30GB noti vinyó, mert a tartalom a házi szerveren van
4, Tuner: Igen, de ebből is ritka a low-profile, hardveres tömörítés, stb., bár létezik Hauppauge PVR-150 lp modell.
5, Belső bővítési lehetőség: Abszolút igaz, de mivel akarod bővíteni
6, Táp: erről már szóltam
7, aztán ami már tényleg az egyéni véleményem: tényleg drága, a szín valóban függ a többi cuccod színétől, stb., kinézetre ez meg számomra egyenesen ronda, de ez már tényleg ízlés dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest