Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Mártógyurma #5269 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam, akárki akármit mond, a lányok 1-1 gyakveznél/vizsgáztatónál előnyben vannak, pont amiatt, mert kevesen vannak, így nem szívesen rántják meg őket. Sőt a szűk ismerősi körömből, de szerintem általánosan is, több fiú hagyja itt az egyetmet mint lány, a lány max azért hagyja itt, mert rájön, hogy őt ez marhára nem érdekli, és nem azért mert kibukott.
Példa, BevMat 3. tárgyfelvét, vizsga VÉGRE Burcsinál és nem Fülöpnél vagy Járainál, szóval Burcsi, én voltam a ~3-4. vizsgázó, első két fiú 5-5 percet volt bennt, 3. egy lány volt akit 35 percig vizsgáztatott, hogy meglegyen a kettes. Utána bementem, mivel 3. tárgyfelvét volt ezért nagyon felkészültem, igazából 4-5 perc alatt levizsgáztatott, kaptam egy négyest, de még maradtam volna az ötösért, ha már hetekig készültem rá, de rám/ránk csak enny idő jutott
-
proof88
addikt
válasz
Mártógyurma #5269 üzenetére
amúgy van olyan csaj ismerősöm IK-n aki hamar felismerte ezt és a rosszabb jegyet szokta kérni hogy ha érzi hogy a tanár túlontúl segíteni akar neki ... mivel kényelmetlennek érzi ... nem is értem egyébként hogy miért van ez az általános kivételezés ... na mindegy ... sajnálom hogy én nem vagyok elég jó nő
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- No Rest for the Wicked
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Gitáros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő