- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Mártógyurma #5269 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam, akárki akármit mond, a lányok 1-1 gyakveznél/vizsgáztatónál előnyben vannak, pont amiatt, mert kevesen vannak, így nem szívesen rántják meg őket. Sőt a szűk ismerősi körömből, de szerintem általánosan is, több fiú hagyja itt az egyetmet mint lány, a lány max azért hagyja itt, mert rájön, hogy őt ez marhára nem érdekli, és nem azért mert kibukott.
Példa, BevMat 3. tárgyfelvét, vizsga VÉGRE Burcsinál és nem Fülöpnél vagy Járainál, szóval Burcsi, én voltam a ~3-4. vizsgázó, első két fiú 5-5 percet volt bennt, 3. egy lány volt akit 35 percig vizsgáztatott, hogy meglegyen a kettes. Utána bementem, mivel 3. tárgyfelvét volt ezért nagyon felkészültem, igazából 4-5 perc alatt levizsgáztatott, kaptam egy négyest, de még maradtam volna az ötösért, ha már hetekig készültem rá, de rám/ránk csak enny idő jutott
-
proof88
addikt
válasz
Mártógyurma #5269 üzenetére
amúgy van olyan csaj ismerősöm IK-n aki hamar felismerte ezt és a rosszabb jegyet szokta kérni hogy ha érzi hogy a tanár túlontúl segíteni akar neki ... mivel kényelmetlennek érzi ... nem is értem egyébként hogy miért van ez az általános kivételezés ... na mindegy ... sajnálom hogy én nem vagyok elég jó nő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged