- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
A mazsolákat állandóan b@xogatják a kalózok, az authority NPC-k, azt se tudják hogy kell lerázni őket, állandóan kapják a büntiket/golyót a hátsólyukba, aztán a nap végén csodálkoznak, hogy egy 6 milliós küldire kaptak összesen 3 milka büntit, illetve a fed/imperial major frakciónál már átbillent a státuszuk "unfriendly"-re, onnan meg már egy köpésre van, hogy a lakott galaxis 75%-a ne golyózáporral üdvözölje a kedves játékost, amikor megérkezik egy állomásra.
-
baphomet
senior tag
Kicsit túltolták, aláírom, de azért egy 0 kilométeres mazsola nem lesz olyan gyorsan gazdag csempészettel sem, mint egy alfás/bétás/decemberi vén róka. Fizessen már azért a jobban a távcsempészet, mint a kinézek-egy-utat-trading-toollal-majd-tolom-egy-hónapig-egyfolytában stílusú "kereskedés". Csempészet közben mégsem lehet TV-t nézni.
-
-
VitoSagi
tag
Oké, de ott egy egyén érdeke sérül, míg fordítva egy közösségé. Ha ismered Asimov munkásságát, akkor erre azt tudom mondani, hogy a Nulladik Törvény nem ok nélkül jött létre...
Amúgy igenis kell legyenek hülyegyerek vérpistikék is, bár mindenki utálja őket, de ez teremt igényt például járőrökre, szövetségekre. Ettől is életszerűbb, élettelibb az egész!
-
Urby66
aktív tag
Szerintem valahol egyetértünk, hisz pont én is azt javasoltam, hogy több közös esemény kellene, olyanok mint amiket említettél.
Amikor csak tehetem játék közben fent vagyok a Ts-en, sajna csak hallgatózom. (Mire gép elé jutok már alszik az apraja... :-) )
Egyébként nem kritizálni akartam, csak ötleteltem, illetve elmondtam a véleményem.
Sajnos aktivitást tekintve csak műkedvelő játékosnak vallom magam, így a háttérben folyó munkát nem tudom megítélni. Én szeretném ha elmondhatnám magamról, hogy az ssl kötelékébe tartozom, bár túl sokat nem tudok tenni érte...Kozi71: részben egyetértek veled abban, hogy miért ne lehetne ssl tag aki nincs ellenünk de nem akarja, vagy tudja tolni a szekeret. Ez egy játék, ide azért jövök, jogy kikapcsolódjak, mást csináljak mint a mindennapokban. Pont ezért nem jó a túlzott szabályozás.
De a solo szerintem hülyeség egy ilyen játékban. Én sosem soloztam mégsem ért soha kellemetlenség ez miatt. -
[hun] warhea
tag
Ha ugy erzed ez igy tortent, kivanok neked sok sikert a jovoben. De ha nem erzed ugy, akkor is. Termeszetesen (miutan velem nem voltal hajlando akkor beszelni egyedulikent a 3 moderatorbol) tovabbra is fenntartom, hogy szivesen elmagyarazom a helyzetet. Akkor is elmondtam volna es termeszetesen most is.
-
VitoSagi
tag
Lehet tudni erről többet is vagy majd érdeklődjek privát TSen?
WarHead te is tudod milyen ritkán jutok gép elé, ha másból nem hát abból h a TS is sokszor meló közben hallgatom. Azért ha jó buli van igyekszem ott lenni, de a kevés játékidő mellett igen nehezen veszem magam Tawilora amikor a Long Range most jóval hasznosabb számomra. Ha úgy lennék mint Giga vagy a többi milliárdos már nem kellene elcsatangolnom otthonról. Egyelőre egy hajóm és sovány creditszámlám miatt kénytelen vagyok távol lenni. Bár ezt inkább már Azuminak szántam, de végülis mindegy. Ha van közös banzáj úgyis megyek ha nem dolgozom.
-
baphomet
senior tag
A gugli annak kell, aki nem találja a képen a Xi Wagnar rendszer nevét. Végül is csak nyolcszor szerepel ott.
megj.: én sem jöttem ám rá elsőre, csak gigafun-nal ellentétben nem ismertem olyan oldalt, ahol állomásnévre is lehet keresni, ezért végül mégiscsak figyelmesnek kellett lennem.
-
orientcx
őstag
Csak vigyázz, az a "sajtreszelő" nehogy pizza feltétet reszeljen az imádott Vulture-ből, vagy Clipper-ből.
Tényleg, milyen birodalmi kalóz az, akinek nincs Clippere? Odaadjam az enyémet? Ja, bocs, sajnos nem mozdítható, abból csináltam a kerti-grillezőt. Be kell ismernem, rosszul ítéltem meg a Clippert, ez tényleg jó cucc. Remek saslikot vagy sztéket lehet sütni rajta -
baphomet
senior tag
"Tegnap este is voltak ASP-vel ellenseges jatekosok a rendszerben, ketten kergettuk ..."
Hát miért nem azzal kezdtétek, hogy Tawiloban már lehet PvP-ben trollkodni?
Kellett ez a hétvégi csempészet az egyenlegemnek, de nem vagyok telhetetlen, lassan átcuccolok oda én is. Van egy rendes kupleráj abban a koszfészekben? Küldetésekkel vagy fejvadászattal tudom tolni az SSL szekerét, és nem szaladok el a PvP elől.(#15691) Sylc
Segíteni a Code-nak és a Hutton Truckers-nek is?! Ezt még Gandhi vagy Terézanya sem tenné meg. -
Necc
addikt
Nem kell enyire borúsan látni a világot egy kb. fél, de max. 1 órát igénybe vevő kis akció miatt, a CQC illetve a távoli csempészés és meggazdagodás az ami szívja el a játékosokat, míg a kis akciómmal talán még játékost is nyerhetek, ha sikerül kicsalogatnom valkit a solo világból openplaybe, ha megérzi a csapatszellem ízét.
Ráadásul kommunikációs tapasztalatot valamint kis csapatmunkát is tanulhatunk.Tény, hogy nem top prioritás amit tervezek, inkább másodlagos/harmadlagos, de egy röpke kis változatosság szerintem mindenki idejébe belefér.
-
Necc
addikt
A lényeg az lenne, hogy ellehetetlenítsük a rabszolgakereskedést a saját rendszerünkkel addíg, amíg teljesen meg nem vetjük a lábunkat a rendszerben. Ha Torval megveti a lábát, akkor Thosiao <> Tawilo hihetetlen jó rabszolga kereskedelmi út lenne, és a sok játékos a magas profit miatt mind a mi frakciónk ellen dolgozna.
Torval kipöccintése, és Alisling behozása Junga rendszerbe nagyon jó önvédelem lenne számunkra a hatalmunk megszilárdításának idejéig biztosan, utána pedig jó önvédelmi pajzsnak tűnik powerplay ellen, de ez utóbbi a jövő zenéje.
Ha a rendszerünket meg akarjuk őrizni függetlennek, nem nézhetjük ölbetett kézzel, ahogy a játékosok kedvük szerint formálják körülöttünk a powerket, mert előbb-utóbb egyikük benyelhet minket, és akkor már késő lesz reagálni.
-----------------------------
Ma este 7-8 óra magasságában merit szállításhoz keresek emberket, az útvonal igen hosszú, Cubeo <> Junga, és Alislinghez szegődött játékosokat keresek.
A terv egyszerű: undermine-olni kell Junga rendszert, amihez szállítmányozni kell.
Mivel az út nagyon hoszú, hogy ne kelljen állandóan megállni tankolni, átalakítom az én kondámat üzemanyag hordozóvá, így spórolván meg a sok kitérőt tankoláshoz.Ha valakinek kedve lenne jönni, jelezze nekem itt, vagy privátban, az akció privát groupban zajlana így solo játékosoknak nem kell PvP-től vagy open playtől tartaniuk, gyülekező TS-en lenne (elég ha hallgatózól) és ha összejönne 3 játékos, indulunk. Ha többen lennénk, több wing is szervezhető.
Költőpénz mindenkinél legyen, nem tervezek 10 merit/fél óra időket várakozni míg a hajók raktere megtelik, 100.000Cr -be kerül egy várakozási kör kiváltása, amivel újab 10 merit vásárolható (nagyobb rank esetén ez nő)
-
VitoSagi
tag
-
baphomet
senior tag
Ez a Zac egyre nagyobb köcsög. Imádom!
Folyamatosan megy a rinya a, hogy minden kereskedőt soloba üldöznek a kalózok/zaklatók, erre leszervez egy direkt kicseszést szegény Hutton Truckerekre.
De hogy minden jelentősebb SSL megmozdulást úgy sikerül összehozni, hogy épp' máshol kell mulassak?
Pedig annál jobban, hogy péntek este fél kilenckor ide írok, semmi nem jelzi, hogy rég elmúlt már lázas ifjúságom.
Úgyhogy hajrá, aki ott tud lenni, szerezzetek az SSL-nek minél nagyobb hírnevet!
-
VitoSagi
tag
Miért kellene pukkannod ha egyszer van ez a teleport lehetőség? Nem értem.
Ebből a jó buliból szokás szerint ki fogok maradni, mivel egész hétvégén 12 órákat dolgozom és sajnos este 9 körül már nem nagyon ülök le órákra játszani, utána nagyon fájna a hajnali 4 órás ébresztő...
-
zazoo
csendes tag
Csak az ellenség controlled systemben jár 30 merit hajónként, exploited rendszerben nem kapsz. Merit az összes nagy frakción kívüli hajóért jár, nem csak azért, ahol épp jársz (pl. ALD-s vagy, Antalnál vadászol és jön federal agent, azért is kapsz meritet)
Ott egyébként nem lesz enemy a status, hanem clean, épp ezért bountyt is kapsz a fejedre. -
orientcx
őstag
Nem tudom, változott-e a dolog, mert hónapok óta nem CZ-ztem komolyabban, de régen senki nem sértődött meg, ha ott lezúztam egy-két szaktársuk hajóját. Pl több ezer birodalmi kádert intettem már ki a versenyből, de le sem tojták, de még csak egy pici kis lefelé mutató piros nyilacskát sem rajzoltak a repum mellé
-
"u.i.: mindig az imp oldalra allj, a FED melle csak mazsolak allnak"
-
Ahogy mondod, mi, Fed (száj)hős Fed vitézek vagyunk a mazsola a kalácsban. Ti birodalmiak meg a szikkadt serclik. -
Trentaro
tag
A fix (3D ) vagy a célkövetős (3E) pulsra gondolsz (Vulture-re)? Nekem most 2x 3E célkövetős Burst van rajta, érdemes lenne őket lecserélni?
Más válaszát is megköszönném.
Végig olvastam a topicot, klassz volt. Bár még csak a Type6 ASP Vulture hajókig jutottam el, sajna sokszor kellett újra venni a hajókat a jó kis "ezt csak azért is kinyírom" hozzáállásom miatt. Mondjuk mostmár kezdek nem belemenni megnyerhetetlen csatába.
Mindegy, ami még érdekelne, hogy most támogat az SSL valami új rendszert vagy továbbra is Munfayl?
Ja, a galaxisban is ez a nevem, kéretik nem lőni rám.
-
baphomet
senior tag
Ennyi kaja rádszárad, és hogy fogsz így belerongyolni egy neutroncsillagba, ha egy csepp Lavian Brandy sincs a rakteredben. Még nem késő visszafordulni az igazi felfedező egységcsomagért:
- 1t Lavian Brandy
- 1t Centauri Mega Gin (a Huttonról személyesen elhozva)
- 1t Onion Head
- 1t Imperial Slaves (hogy legyen kivel ... öööö ... sakkozni)
étel meg annyi, ami befér a kesztyűtartóba. -
gigafun
senior tag
Azért egy Military páncél még elfért volna rajta. Így túl könnyű.
Viszont végeztem egy gyors közelítő számítást.
kb 1600 ugrás lesz az odaút.
Ha 45 másodpercenként tudnál ugrani, ami lehetetlen, akkor nettó 20 óra, de inkább az egy perc/ugrás a reális ezzel a ladikkal, így már kb 27 óra a várható időtartam.
Ha vissza is akarsz jönni, akkor 54 óra. Ha napi nyolc órában tolod, akkor szűk 7 nap alatt visszaérsz, és mehetsz a zártosztályra. -
baphomet
senior tag
Ami égetően hiányzik a HotasX-ről (de még az X52-ről is), az szerintem még egy POV kapcsoló, vagy analóg stick a gázkaron, amit viszont meglepően könnyen össze lehet hozni:
http://www.instructables.com/id/Add-a-little-two-analog-axis-thumb-joystick-to-you/ -
nubreed
veterán
Értem.
Még az is lehet, hogy tetszeni fog.
Habár.... ha az x-edik seasonnel már odáig fejlődik a játék, hogy lesznek lakott bolygók, hatalmas futurisztikus szabadon bejárható metropoliszokkal, ahol mindenféle küldetéseket végre lehet hajtani, vagy egyszerűen csak leugrai egy italra vagy ilyesmi.... na elkezdte izgatni a fantáziámat.
Ha ez megvalósul, az hatalmas lesz.
-
nubreed
veterán
Aham. Akkor innen erednek a pletykák a neten. Nem kéne amúgy elmenni a SC irányába. Én nem bánnám azt sem ha nem lenne benne. Bár a hajón való mászkálás elmegy, bár szerintem ez maximum 1 napig lenne érdekes, de fps -es lövöldözős agymenés remélem soha nem lesz benne. Szóval nem egy olyan feature ami nélkül nem lehetne élni. Az SC -vel meg pont az a baj, hogy már annyi mindent akarnak bele tenni, hogy kész csoda lesz ha egyszer egyáltalán kijön. Hatalmas lemaradásban lesz az ED -he képest, de az is lehet, hogy nem is ugyanaz a célközönsége.
szerk:
Na látom közben frissítetted a hsz-edet az idézettel. Hát nem tudom. Jól is elsülhet de nekem most az a véleményem, hogy ezek a szarok pont a lényegtől veszik el az időt. -
orientcx
őstag
Csak most sajnálom igazán, hogy Fed szájhős lévén már rég eljátszottam minden hitelem, mert most beperelhetnélek hitelrontásért.
A fénykép viszont akkor is hamisítvány, én Clipperbe csak teliholdnál ülök, mikor átváltozom, karmaim nőnek, meg ilyesmi(tán megharapott egy birodalmi, vagy nemtom), de akkor is álnéven futok(Cmdr I like the Duval Barbi)
-
baphomet - "Viszont, ha jól emlékszem GeForce kártyád van. Videórögzítésre használhatod a Shadowplay-t is, alanyi jogon jár az Nvidia tulajoknak."
-
Sajna egy igen régi vga-m van(GTX550ti 1Gb), amivel még mindig nevetve 40-60 fps-el futkároznak a játékok, és majd csak az érkező oculus 2-re szabva fogom lecserélni, viszont ezzel még nem megy a shadowplay.
-
raymi16 - "Hát ma én is így jártam, mikor a rendszerbe érkeztem a fő csillaghoz, de mégegyszer nem vállalom be!"
-
Csakhogy tőlem senki nem kérdezte, hogy bevállalom-e. Természetesen akkor is bevállaltam volna, hisz egy rettegett hős Fed vitéz vagyok, és az ilyen nekem meg sem kottyan.......khmmm.....izé....az a friss sos rendelés arról a nagyobb tétel alsógatyáról az nincs összefüggésben a videón látott eseményekkel, az csak véletlen egybeesés...
-
gigafun - "Engem meggyőztél. Teljesen hihető"
-
Hát már te is?
-
rtitusz - "slinkus spiritus kolléga rózsaszín kannával tolja"
-
Na még egy lapáttal.
Jó hogy nem adtok rám mindjárt egy szoknyát is. Csúnyák vagytok! -
baphomet
senior tag
A sas nem kapkod a legyek után, illetve stílszerűen: a gyilkos bálna nem kapkod a snecik után. Orcával csak nagyvadra méltó menni. Arra meg ez kell. Belerongyolni a hátába, majd addig ütni PA-val, míg el nem olvad. HRP mindenhova, a pajzs úgyis a gyengék mentsvára, és a DC sem kell, mert ezer tonna Orca nem a levélbedobón megy be egy állomásra, hanem ott, ahol csak akar.
-
nubreed
veterán
Ok köszi.
Duvi, neked is!
Na egy érdekes dolgokt találtam a neten. 4-5k profit per tonne cucc.
Ez azSzóval ezt úgy kell éretelmezni, jól gondolom, hogy a legfelső sornál maradva Guuguyni rendszer Shen Terminalban megveszem az odaírt cuccokat és eladom Almudji rendszer/Corbusier Landing starportban?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb