- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcbiker
addikt
Gáz!
De sose bánd!
Az egyik volt osztálytársamat úgy hagyta faképnél a menyasszonya, hogy el sem köszönt tőle. Ő meg gondolkodhatott a miérteken. Teljesen meg volt zuhanva.
Aztán tudtommal lett egy másik hölgyemény (később menyasszony) és idén nyáron őt is elveszítette.
Történt ugyanis, hogy a srác szülei és srác a menyasszonya autóval mentek valahova. Valami folytán balesetet szenvedtek, odalett mindkét szülő és a mentőautóban a lány is.
Szóval ezek után mondom én azt egy nőért, ha faképnél hagy nem kár ''nagyon''!
Szerintem a haver inkább átélt volna 1 millió olyan sztorit mint az első, mintsem 1x a szüleit vesztette el. + a menyasszonyát, akit szertett és viszonozta is. -
Cefa
senior tag
Nehogy azt hidd hogy nem érdekel senkit!
Én például nagyon is meg tudlak érteni.
Ja és nehogy azt hidd hogy te voltál a hibás.
Egy pillanatig se keresd magadban a hibát.
Sajnos van úgy hogy hiába megteszel bármit és úgy érzed hogy te jó vagy és mégis pofára ejtenek.
Itt egy sor a chumbawambától: ez jó tanács és jó szám is
I get knock down, but i get up again, you are never going to keep me down!!!!
e szerint élj.
üdv. -
Vitus
őstag
Amikor velem történt meg hasonló eset én nagyon magam alatt voltam kb. 1 évig nagyon megviselt. Mindig nézegettem a vonatot a buszt az autokat, hogy hátha látom valahol. De mostmár belátom, hogy butaság volt de hát ez van már többen is tűlélték köztük én is, úgyhogy fel a fejjel!
-
Bandit21
addikt
A nők sose mondják meg h mi a bajuk és utána meg hirtelen lépnek és vágják a fejedhez azt amin már régóta rágják magukat. Gondolom az a 1,5 év neked a boldogság volt ő meg úgy érezte h le van szabályozva. A másik, bár nem tudom mennyi idős vagy, de fiatalon, főleg az első kapcsolatban összeköltözni szinte mindig a végét jelenti a dolognak rövid időb belül. Még időd se volt megszokni és már ottvan minden reggel. Fiatalalon ez nem OK. Sajnos. Nem vagyok lélekbúvár csak sok haverommal megesett mostanában, h ''jajj de jó ismerem fél éve összeköltözünk'', és 1 hónap után az idegeire mentek egymásnak. Ehhez is meg kell érni.
-
WN31RD
addikt
Szar helyzet...
Más: Szerintem próbálj arra törekedni, hogy a jövőben ne egy fórum nyilvánossága legyen az a ''valaki'', akivel az ilyen személyes gondjaidat meg tudod osztani. Természetesen nem azért, mintha minket zavarna az ilyesmi, hanem a saját érdekedben. Az, hogy a barátnőd elhagyott, olyan dolog, amin idővel túlteszed magad (bármilyen kegyetlenül hangzik is ez most), de ha nem lesznek megbízható barátaid, akikre számíthatsz minden téren, azzal hosszú távon fogsz szívni. Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest