- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
kisbel32
üzenetére
Na ja, meg oda is kell érni hozzájuk... large mapen "vesztek" azért hőst... mondjuk az Adventurer nagyon brutál, levenném fele összegre a kért lóvét (nulla helyett, ugye). Néhány hős 1000 aranyba kerül(ne)!
Tudtad, hogy Twitteren a Stardock játékkulcsokat mutat képeken, azaz ingyen ad játékokat, aki kapja, marja alapon? Jófejség tőlük... a Paragont szerintem már régen javították
! Alapból ugye -5 hápé varázslatonként a sovnak és egy szint kiválasztott hősnek.Én íjakat hősökre ritkán, inkább csak csatákra.. bár egyszer már találtam egy über íjat, de jóó rég volt... mostanában collar nem esik egy se... na meg Darkling Cloak sem, pedig nagyon szeretem mindkettőt
! jött viszont két Anna is, elég kellemes így a játék elején!szerk: vagy az xp bómuszok miatt lépett több szintet? Háát... passzolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! Alapból ugye -5 hápé varázslatonként a sovnak és egy szint kiválasztott hősnek.
! jött viszont két Anna is, elég kellemes így a játék elején!