Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E91 blog 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxjjjkkk
senior tag
El kell keserítselek, volt mérőhasáb is, az a tolomérő meg ott volt a szekrényébe mindig, micro, nanometerekkel is mértünk.
De ezen kár vitát kezdeni, legyen neked igazad, csak az a pontos, amit te kalibrálsz be 20C-on. Otthonra, kissebb szervizes munkákra sem jó ez a tizedpontosságú szar, mert nem kalibrált. Az meg fel sem merülhet, hogy te fogtál ki rosszat, ne adj isten ejtetted le, mert mind szar.na ugorjunk
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
veterán
Én egy Extol Prémium tolómérőt vettem, itt oda van írva hogy pontosság 0.02mm. Aminek nyilván nem teljesen hiszek, de még mindig jobb mint egy 1-2000 ft-os tolómérő.
Otthonra szerintem ha csak mm-t kell mérni, nem kell tizedes meg százados érték, bőven megfelel egy lidl aldi által forgalmazott tolómérő is.
Nyilván nem lehet rá mondani hogy pontos nem az, de nem is Mitutoyo árba adják. Kár ezen vitázni hogy most pontos vagy nem pontos, otthonra századra pontosan úgysem mérnek.iPhone 13 Pro Max
-
sanzi89
addikt
Otthonra, házi barkácsolásra, "ezermestereknek" pontos. Akinek van pár IQ-ja az az újsághirdetés alapján felfogja, hogy ezen termékeknek ki a célközönsége. Aki mérnöki munkára, századmilliméter pontosságú mérésre vesz élelmiszerboltban szerszámot, az meg is érdemli. Nem tudom mit kell ezen értetlenkedni...
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest