Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowbull

addikt

válasz gorbep #11243 üzenetére

Figyi, veled ellentétben én nem konteókkal meg félinformációkkal próbálom a világot megmagyarázni, hanem én konkrétan tudom, hogy hogyan és miért van úgy, ahogy. Ha már a hengerfejet felhoztad: 5 évig terveztem hengerfejet, illetve voltam a hengerfej fejlesztő csapat vezetője. Ennek a csapatnak a dolga többek között a szerviz megoldások kifejlesztése és validálása is. Tehát valóban nem ugyanúgy szerelik fel a hengerfejet, de ahogy felszerelik az a gyár által tesztelt megoldás, ugyanúgy megcsinálta a motor a tartós teszteket azzal a szerelési folyamattal is, ahogy a gyárival,.műszaki szempontból egyenértékű megoldás.

"Ez egyszerű pénzlehúzás... a gyártó a gazdasági totálkárra utazik, mint már sokszor.... dobd el, vegyél újat, az pörgeti a business-t."

Butaság, konteo, nem igaz.

"egy ipari szünetmentesben"

Irreleváns példa az autóipar szempontjából. Teljesen más a felhasználás, a tervezési cél, a költségkeret, stb.

"Te nem ezen a bolygón élsz, és nem látsz ki szemellenződ mögül..."

Veled ellentétben én értek ahhoz amiről beszélek. Ez a szakmám, ezt csinálom az első vonalban már több mint húsz éve. Te meg ebből akarsz kioktatni.

"az autógyártóknak 25 év garanciát kell vállalni..."

Nyugodtan. Csak ettől olyan drágák lennének az új autók, hogy nem bírnád megfizetni.

https://marharepaszerint.blogspot.com

Új hozzászólás Aktív témák