Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #9565 üzenetére
Hát, akkor tutira nem a fraps a hunyó. De ti legalább tudtok játszani.
Az omodosdi sztem úgy, hogy ott egy újabb belenyúlással kitörlöd a régebbi dolgokat, míg a betöltési sorrenddel lehet játszani. Ráadásul conflictokat megnézve láthatod, hogy ha pl. a pajzsoknál jelennek meg a sárga, felkiáltójeles háromszögek, akkor mi zavar bele ebbe, vagy pl. ég textúra, stb. Azt tudom, hogy Jorusnak volt egy eredeti GOTYája, és az rózsaszínesedett + háromszögezett, és hetekig b.szakodott vele, mire feltett egy másik eredeti játékot (min. 3 db van neki, ha esetleg venni akarsz), azzal pedig minden jó lett. Ha jól rémlik, eladta, és vett egy másikat. Viszont tudtommal a GOTY nem működik együtt az unoff patchekkel, de ha már így van, akkor a hibákat sem javították ki benne.Varlaisaran: Olvastad, hogy a Skyrim-hez lesz vmi pályaszerkesztő/küldetésgenerátor-féle? Lehet, majd azzal hozod össze az Ayleid game-et? Persze, még ennél többet nem lehet tudni róla, és ha lesz is, nyilván mindent külön el kell készítened, hiszen másutt játszódik, v. esetleg átemelni Oblivionból.
Tök jó lenne egy olyan pályaszerkesztő, mint mondjuk a Stunts-ban volt, hogy magad összerakhatsz mindent, és sztem a SoF2 autó pályagenerátora sem rossz, bár nyilván nem RPG élmény.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Varlaisaran
senior tag
válasz hoffman_ #9575 üzenetére
Hát igen, ebben a topicban minden megtörténhet, hamár az ayleid mágusok is a skodájukat szerelik unalmas perceikben Vagyis... próbáltam imádkozni, castoltam HengerfejRepedésMegszüntetés on Target-et, de ugy látszik a "mind over material" filozófia nem minden esetben működik Hiába no, kiestem már a gyakorlatból...
GypsFulvus:
Nem jelöltél vissza, gondoltam pár nap eltelvétvel szólok, lehet vmi gáz lesz...
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #9576 üzenetére
Na tessék, ezt magyarázd ki!
Varlaisaran: Tényleg, mekkora lenne egy ilyen nowadays-mod Oblivionhoz!
Kareszovics: Nyomjad SI-t, kapsz szép kristálycsuhát + kardot, stb. Ja, és hiperfőzeteket lehet kutyulni SI-n szedett cumókból + egyebekből.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
-
-
Bendőke
tag
válasz hoffman_ #9882 üzenetére
Közben kerestem az itthoni gépemen is, de nem találtam, aztán eszembe jutott, hogy valószínűleg azon a gépen van rajta, aminek a tápja éppen Gypsfulvusnál van... Ha tényleg így van, akkor haladékot kérek, mert nincs kedvem sokat szerelgetni azért, hogy egy file-t leszedjek arról a gépről. Ha viszont a notin is rajta van, akkor holnap küldöm.
-
Bendőke
tag
válasz hoffman_ #9932 üzenetére
Nagyon szívesen. Egyetértek, ugyanakkor biztos nem kevés pénz volt fenntartani az oldalt, és nem hozott bevételt...
Először tolvajnak kell lenni, aztán bérgyilkolni (vagy a kettőt párhuzamosan csinálni), és csak utána kell elkezdeni a pozitív hős küldetéseket. Mikor a Ko9-t kezded, a zarándoklat törli a hírhedtség pontjaidat. Ezt a sorrendet ajánlom: tolvaj céh, bérgyilkos céh, Ko9, utána ahogy akarod, mindegy, nekem nagyon jól bevált. Ha nincs Frostcrag, akkor a mágust érdemesebb előbbre venni.
Steammel nincs tapasztalatom, de már a játék elején meg kellett volna jelenniük, mikor kiléptél a barlangból. Akkor elvileg kapsz egy csomó üzenetet, pl. örököltél egy mágustornyot, egy vámpírlakot, egy papírt, hogy bemutatásáért kapsz ingyen lópáncélt, stb.
-
Bendőke
tag
válasz hoffman_ #9934 üzenetére
Együtt raktuk össze, és telepítettük, tapasztaltam, hogy meglehetősen gyors darab. Az a hiba furcsa egy kicsit, nehéz dönteni, hogy hardver vagy szoftver okozhatja. Majd még agyalunk rajta egy sort, van 2-3 ötletem. Kicsit emlékeztet a Te géped régi problémájára, mikor állandóan belassult a HDD olvasás.
-
Bendőke
tag
válasz hoffman_ #9978 üzenetére
Ezt a hozzáállást is megértem, és sok esetben osztom is. Ebben az esetben azonban nem haboznék: kifizettem, de nem működik jól, ellenben a régi igen, akkor használnám a régit. Végül is mikor kifizetted, nem mondták, hogy csak és kizárólag azt használhatod, amit tőlük letöltöttél, hanem vettél egy licencet, ami az Oblivion egy darab gépen való futtatásához érvényes. Vagy mondtak ilyesmit? Mert akkor nem szóltam.
-
Bendőke
tag
válasz hoffman_ #9981 üzenetére
Én azért megpróbálnám. Meg kellene próbálni keresni egy másik telepítőt, és azzal. Amúgy nem lehet, hogy rossz licencet adtak? Nem GOTY kiadáshoz, hanem csak sima alapjátékhoz való? Nem tudom, az Oblivionnál hogy működik, de ha a Win7-ből indulok ki, amely a licenchez kapott számból dönti el, hogy melyik verzióra vagy jogosult, nem tartom lehetetlennek.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #9993 üzenetére
Nincs hát. Ahogy a régi amcsi mondás tartja: ha azt akarod, hogy a pénzed veszítsen az értékéből, tedd bankba! Számold ki, mennyit kéne a számládon tartani, hogy annak a kamatai egyáltalán fedezzék a költségeket! A bankbetét, ahogy a hitel is, a banknak jó, nem neked, ez abból is látszik, hogy nem te jársz 25 millás autókkal, hanem a bankvezetők, pedig te dolgozol a pénzért, ők meg csak elteszik a tiédet. Egyetlen bankból sem lehet kivenni feleannyi pénzt sem, mint amennyit az ügyfelek oda betettek.
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #9997 üzenetére
Lopott sztori (Babylon 5-ből), a társaknak semmi jelentőségük (elég kettőt vinni és tápolni), a mellékbolygók iszonytatóan rondák és igénytelenek, a 2. részről meg ne is szóljak, annak az irányítását nyilvánvalóan valami földönkívüli létformához igazították. A váll fölötti nézetről, amit mindennél jobban rühellek, már nem is szólok. Hát mi vagyok én, vadászsólyom a gazdám nyakában ülve? Tudom, hogy az utóbbi évek egyik játéka.
Hol van ez az egész a KotOR-tól, amelyből az egész indult?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Bendőke
tag
válasz hoffman_ #9997 üzenetére
Ha 150 emberből (de akár csak 20-ból) te vagy az egyetlen, aki kp-ért kapálózik, akkor könnyedén el tudom képzelni, hogy a munkáltatónak megéri egyszerűen keresni egy munkatársat, aki kibékül az utalással is.
Igen, erre is gondoltam, mikor nem nagyon feszegettem a kérdést, hátha egyszerűen keresnek helyettem másikat. Bár - szerintem - elég jó vagyok abban, amit csinálok, de azt azért nem hiszem, hogy csak ezért megtartanának, ha nagyon fölrúgnám a bilit. Sőt...
A bank az egyház mellett az egyik legmocsokabb intézmény véleményem szerint.
Bár nem vagyok vallásos, de az egyház nyújt is valamit (lelki támaszt, közösséget) annak, akinek szüksége van rá, a pénzéért cserébe, amit ráadásul (most már) nem köteles odaadni. Egyszer próbálj meg nem fizetni a banknak...
Téma/Témák részemről OFF.
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #10021 üzenetére
Hát, akkor meg melózz érte! Én maradok a régi, jól bevált receptnél: telepítés eredeti lemezről, NoDVD fix, aztán a program rendben fut, és sem a lemez, sem a meghajtó nem megy tönkre. (Na jó, steam-mel sincs veszélyeztetve a lemez és a meghajtó.)
-
nagyúr
válasz hoffman_ #12311 üzenetére
Nem tok szabadulni a fílingjétől. Obli mellett minden más gáma csak egy játék. Tolod, elrakod, tolod, elrakod, aztán elfelejted. Mindig is - illetve hát az emútnyócévben - szerettem, de amióta Gyps-szel megcsináltuk a TTT-t, és hónapokig túrtuk a lore-t, akkor megpecsételődött a dolog - most már mindig Oblizni fogok. Skyrim is jó-jó, de nincs meg benne az a fíling, mint Obliban. Az csak egy játék, jó grafikával, néhány jó quest-tel, de ennyi. Skyrim hegyeit nézve nem szoktam IRL sörözni, ellenben Obliban simán kiülök egy dombra a játékban, közben nyitok egy sört IRL, és megvárom, amíg rám esteledik - a játékban nyilván.
Katt: bocsánat, tegnap egész nap bringáztunk, aztán rom fáradtan a nagy ijedtségre megittam 3 sört, és beütött. Már nemtom, így visszaolvasva, mit is szerettem volna mondani a tegnap esti postommal, főleg azzal a "régi BC"-s utalással (szerk.: talán azt, hogy legyen minden bepipálva, mint a régi BC-nél, nemtom), de a lényeg, hogy a BS-t látod a screenshotomon, az mind legyen bepipálva (esm, esp, full esp, meg amit még szeretnél). SI patch fent van? Blood&Mood integrálva van bele, ha jól olvastam, az nem kell külön.
Katt nekem mindig azt magyarázta, hogy ha megvan a működő, modolt gáma, akkor minden további módosítás előtt mentsük el a Data mappát, hogy ha bármi van, vissza tudjunk állni. Mondjuk nekem sem kényelmes a közel 20GB-os mappát ide-oda másolni modolások előtt és között, ha kell, de még mindig hamarabb megvan, mintha újra kellene húzni az egészet.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest