Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Hm, elképzelve, marha szép lehet úgy Én majd nemsoká próbálom ki új gépen, végre mindent feltolva a lehető maximumra. A régi kétmagos gép nem bírta azért azt, na de majd ez.
Egyik legjobb játék egyébként, amivel valaha játszottam
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
válasz katt777 #11599 üzenetére
Hát adatlapomon ottvan az új gép. De ha csak két magra nézem, akkor is majdnem kétszer olyan órajelen megy, mint a régi. Szóval csak jó lesz már...
VGA-nak meg, bár szintén ottvan, 7850 1GB-os van bent, és 8 GB ram
Azért a maxhoz csakcsak elég
-
Arkennys
addikt
válasz katt777 #11603 üzenetére
Majd kiderül, nem vitázok róla elméleti alapon fölösen. Mellesleg monitorom felbontása úgyis szab egy határt, nem többezer * többezresben fogom játszani.
Azért szerintem ez már nem olyan szutyok kártya, szóval csak csak elboldogul vele. ("kicsit" újabbakkal sincs gondja)Ezt a nem képernyőillesztő válaszolós cuccot meg catalyst csere nagy valószínűséggel megoldja. Kis türelem kell hozzá. Lehet, hogy nem az első, de nekem volt már ilyen két gépen is, és ez rendbehozta. Volt, amelyiknél a harmadikféle volt, aminél végre nem csinálta, de elmúlt. Érdekes, hogy egyes cseréknél pl játékkal nem volt baj, de amint képet nézegettem volna, ez történt, semmi más közben.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz genndy #11605 üzenetére
És ezt miért nekem?
Amúgy, a képernyőillesztős probléma általánosságára írtam ezt, de ha ini fájlba piszkálás okozza, más tészta. Azért gondoltam, mert new vegast említette még pl, annál meg nem mondta, hogy belenyúlt volna.
-
Arkennys
addikt
válasz katt777 #11609 üzenetére
Azt nem mondtam pontosan, hogy az élsimítást, mindent feltolokmajd, felbontás meg 1280*1024 lesz, ennyin azért, csak nem lesznek gondok. De mostmár ha visszautazok a lakhelyemre, csakazértis teszek majd egy próbát vele. Csak majd lemagyarítani lesz mókás, nem tudom, pl a digital deluxe editionhöz van e megfelelő magyarítás.
-
Arkennys
addikt
válasz katt777 #11611 üzenetére
Oké, ha lefordítottam, mikor mit is akartál közölni, és módom lesz rá, megpróbálkozok ezekkel a dolgokkal.
Előbbi lesz a nehéz feladat néholMajd meglátom. Magyarításnál jahm, gondoltam, hogy max ez lesz, de majd meglátom. Szükség az van rá sajnos, nekem nam buli úgy ennyire jó sztorijú játékot vinni, hogy angolozgassak közben. A sima GOTY-nál működött a magyarítás, az megvan lemezen, de meglett a deluxe edition steamen belőle, és majd azt szeretném kipróbálni, elvileg van benne ez-az, ami a goty-ban nem volt.
-
Arkennys
addikt
válasz genndy #11614 üzenetére
Hát, nekem kell. Totál elszúrja az élményt, mikor fordítgatnom kell közben a sztorit, ugye be becsúszik egy nem ismert szó is néha, és nekem az élmény onnantól defektes. Magyarítva viszont piszkosul be tud szippantani a jó öreg oblivion.
egyébként az emlegetett BS a blackscreen lenne? Az nem csak sapphire 7850 es szériánál jellemző? vagy ezt a kifejezést másra is használjátok?
Akkor majd megpróbálkozok vele. Honnét éri meg leszednem? Régen egyszer már megtaláltam egyet ami jó volt, de hátha ti másikat tudtok, másrészt nem emlékszek honnan is volt. (az első ok a nyomósabb, amúgy tudom, ott a google )
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz genndy #11619 üzenetére
Köszönöm, és a többieknek is a választ. Jól fog ez jönni. Csak legyen egy kis időm, és ráugrok a jó öreg oblivionra.
A GOTY verzióban, másik gépen levő mentésem fel bírom operálni ide, hogy működjön is, vagy nulláról indulás a biztos? Csak kérdem, mindkettő mellett-ellen is vannak érvek, csak jópár órányi munka benne van már a másik gépen elmentett orkomban.
A BS-el meg eltévedtem, meglátszik, hogy sokat járok videokártya topikba. Az itteni zsargont még nem értem.
Egyébként a magyarítás kifejezésen lehetne vitatkozni. Eléggé nyelvtanzsarnoknak tartanak egyesek, de ezzel nincs bajom. A sok idióta ide nem illő angol jövevényszó korcsosulásai, és hasonlók amiktől falra mászok, na és ha valaki nem tud magyarul sem, pedig anyanyelve. De valóban, médiában is egyre szánnivalóbb a helyzet. Mert nem mindent javít ki nekik a word Lenne mit mesélnem, de nem offolok ide többet.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz katt777 #11624 üzenetére
Hát, ha arra gondolsz, a játék eredetiben volt meg lemezesen is. Na meg a GOTY, elvileg mindkét kieg benne van a deluxe editionben is, szóval a mentések olyat elviekben nem kívánhatnak, ami ebben nincs. Teszek vele próbát hamarosan, csak majd a régi gépet be kell üzemelni egy másolás erejéig.
Magyarítás felrakása után be is másolom a fájlokat a megfelelő helyre, már csak majd azt kell megkeresnem, a steam hova dugja el a mentéseket, hogy jó helyre rakjam.
Amúgy igen, kínzás sokszor. Bár nem is csak a kifejezések, hanem a nyilvánvaló butaságok, egyre lanyhább színvonal stb miatt. Ez már nem szellemi táplálék. Ezért is jobb olvasni, mint tv-zni.
-
Arkennys
addikt
válasz genndy #11626 üzenetére
Köszi ezt is
Megnézve a dolgot, két fent lévő játék mentései ittvannak. A többié gondolom steam felhős, azért nincs. A régi gépet meg bűvölöm holnap, és ha lesz időm, feldobom a mentésekkel az újra a jó öreg obliviont.
Nektek mennyi játékidőtök van benne (ha szabad megkérdeznem érdeklődés végett) ?
-
Arkennys
addikt
válasz katt777 #11638 üzenetére
Köszönöm, jó kis topic ez, örülök, hogy megtaláltam.
Jó kis közösségnek tűnik.Egyébként én eddig csak Orkoztam benne, de azt eléggé bírtam, alapból hasonló játékokban főleg ilyen kikapok egy fát és agyonverlek vele jellegű karakterekkel kiszórakozom magam, utána állok neki varázslat vagy távolsági fegyver specifikusabb osztállyal is játszani.
Barátnőm meg Dunmerezett, hozzá az áll közel, de ő is jól elvolt vele
-
Arkennys
addikt
válasz gekkoka #11668 üzenetére
Hát a 600 w egy normális tápból már erőmű alá való, szerintem kisebb telj. számú, jó nevű és jó hatékonyságúval elleszel. Idővel a kondik elég rossz állapotba kerülhetnek, sajnos elhasználódik minden.
Azért kevés olyan sima egykártyás konfigot láttam eddig akár ismerősi körben, aminek egy jobbféle 400-450 es táp ne lett vlna tökéletesen elégséges.
Szóval jól mondják itt fölöttem a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz katt777 #11674 üzenetére
Hát én nem jártam még így azért, nem űrhajót rakok össze belőle, szerintem átlag igénynek bőven jók a normális 400-450 es tápok, teljesítmény és csatlakozó terén is. De persze, igényfüggő, ő tudja, mennyit és miket akar rácsatlakoztatni. De ha ennyire általánosan kevés lenne mindenkinek a csatlakozó rajtuk, szerintem nem így árulnák. Vagy nagyon hülye üzletpolitikát folytatnak
-
Arkennys
addikt
válasz katt777 #11679 üzenetére
Szerintem jobban értesz ehhez, mint én. Én csak tapasztalataim írom le, azért annyi gépet még nem pakoltunk össze, hogy arról nyilatkozhassak.
Elsőre én is a tápcsatlakozó tűszámával szívtam meg, egy régebbi gyártmányú seasonic-cal. Utána lett ez a hipro, és ezen volt elégséges és jó csatlakozó nekem, bár ez akkor már úgy is lett véve, hogy előtte átbogarásztam, minden van e rajta, ami nekem kell. Legjobb, ha utána tud nézni a dolognak, én ezért vettem mindig is személyesen tápot, ezt a seasonicot kivéve, mint látszik, azzal meg is jártam. Bár az eladó visszavette, mivel pár óra alatt kiderült a dolog, és vissza tudtam juttatni neki.
-
Arkennys
addikt
válasz kiskornel #11683 üzenetére
Hát, én annyit nem költöttem rá, de csak a lehetőségek hiánya miatt. Így ez a nem nagy név került bele, de szép halk, és jl dolgozik, csatlakozókkal is jól el van látva, így bőven jó nekem. De aki megteheti, annak megéri többet rááldozni, ez igaz. Ésszerű határokon belül.
-
Arkennys
addikt
válasz katt777 #11685 üzenetére
Jogos, nem is írok már a témára, nem szét offolni jöttem ide
Egy kérdés, ilyen mellékküldetéseket is tartalmazó fullos végigjátszás van valamerre? Ha újból elkezdem, jól tudna néha jönni, mert főküld.-ben is volt amire csak az alapján jöttem rá régebben.
-
-
Arkennys
addikt
Napi akcióban van a steamen a játék. Aki ismerősének nincs meg, jó áron hamar értesítse, van még rá pár órája.
linkValamint: én is witcherezek mostanság, de majd beállok oblivionra, ha kipörgettem Geralt bá kalandjait, mind a két részt.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz kiskornel #11802 üzenetére
nincs mit, örülök, hogy hasznodra volt.
a digital deluxe ed. és a sima goty között tevőleges különbség van egyébként, emberek?
witch 2 nek pedig majd az egy után kezdek neki, így már félve Mentéseket tudtommal mondjuk lehet átvinni az elsőből, ezért is szándékszom így
-
Arkennys
addikt
ha a mass effectről van szó, engem az első rész baromira lekötött. A második megvan azóta bundleból, originre, de még nem játszottam ki. De ha van olyan, mint az első, marha jó lesz. Külső nézeteseket alapból nem bírom. Kivételt képezett ez alól a gears of war, és a mass effect, amik elsőre eszembe jutnak. És igen, istentelen sztorija van, neki ülök majd még időm engedtén annak is, az ziher.
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz katt777 #11839 üzenetére
nem vagyok intel párti. Nvidiát sem csípem. Gyanítom, kinek mivel voltak rossz tapasztalatai. Nekem AMD vel még nem volt semmi gondom, se driver, se más terén. Ezen is megy a munka is, szóval...
De egyébként i5-ös gépen is terveztem már, a gyakteremben azok vannak. Mit mondjak? Gép-gép. Az se csinálta meg helyettem
röviden lehet mindenfélét szemére vetni minden márkának, nekem az AMD cuccokkal semmi bajom, csak ezt akartam elmondani
-
Arkennys
addikt
válasz Varlaisaran #11842 üzenetére
áh, volt már creo,catia,autocad,és még jóég tudja mi, amiben kellett-kell akciózni. Ezek jutnak eszembe rögtön, sajnos rémálmaimban is.
bár főleg összeállítások terhelés alatti viselkedését és erőhatásokra deformációvizsgálatot, hasonlókat csinálgatunk, plusz ilyen olyan vackok összeállítását.
ilyen OFF se nagyon volt még itt szerintem
-
Arkennys
addikt
válasz Varlaisaran #11844 üzenetére
kedvem lenne, de a programot nem ismerem még. Viszont utána tudok nézni, és felelni a kérdésedre, hogyha megtudom a pontos nevét Ha ki tudom művelni magam belőle
-
Arkennys
addikt
válasz Varlaisaran #11846 üzenetére
hm, holnap utánakutatok ennek az egésznek, mert ezt a nulláról kell elkezdenem. Érdekelni érdekel, az biztos. Attól függ, tudom e csinálni, mert ismeretlen nekem a program alvás után lesz agyam végiggondolni ezt az egészet. De szívesen benne lennék, több okból is. Tapasztalatnak is jó lenne, játékot is nagyon szeretem, és jó lenne tenni érte valamit, stb.
Szóval még beszélünk ezügyben holnap ha lesz annyi nyugim, búvárkodok a témában egy keveset. és remélem, tudom csinálni
-
Arkennys
addikt
Az összefoglalóban leírtakkal ha felturbózom az oblit, milyen gépigényt ér el a dolog?
-
Arkennys
addikt
válasz genndy #12046 üzenetére
köszi, és jorusnak is. Bár nekem olyan gépem nincs, mint neki (leírásomban nekem is kint van), de úgyis 1280*1024 ben fog menni, majd meglátom. Gondolkozok rajta mostanság, hogy előveszem megint, és így kiviszem modokkal. Régi mentésemet tudom úgy folytatni, vagy ajánlott full újat kezdeni? (régi mindennemű mókolásmentes játékban keletkezett)
-
Arkennys
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest