Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz radi8tor #29597 üzenetére
Itt lakok a Fehérvári mellett, ahol gyakorlatilag három órát nem közlekedik villamos és minden délebbre menő mentő itt halad el - megszoktam öt év alatt, na
Namiafranc, g-man eltűnt? Rendesen számozottak a kommentek
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Nope, csak fincsi 8-10 órás műszak 16-03 sávban.
A héten is hívott a manager, hogy hogy tud beosztani engem. "Hát Ádám, szokásos, de azért legyen pihenőnapom is és ne nagyon zárjak, ha lehet", eredmény: ma van az egyetlen szabadnapom és egész héten zárok. Ma reggek hívtak is, hogy x meg y betegett jelentett, nem tudnák-e bemenni. Természetesen "nem vagyok pesten", hagyjanak lógva egy napig legalább. Nem igazán van kedvem efféle szívességeket tenni a tisztelt étteremvezetőnek a múlt heti alakítása után.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mikuland
tag
Kitartás a baglyoknak!
Már megint eljött két éjjel.
Annyira szaladnak a napok-hetek!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mr X
veterán
Világéletemben ágyúdörgés mellett is gond nélkül aludtam 12 órákat. Az utóbbi pár évben van ez. Néha vicces, mikor 45 perc alvással jövök dolgozni.
Mondjuk délelőttös héten rosszabb, akkor sosem tudom kialudni magam, nem tudok korán elaludni. Ha mégis, 2-3 óra alvás után felébredek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Dettó. én 2 nappal 2 pihi, 2 nappal 2 pihi, 2 éjjel 2 pihi, 2 éjjel 2 pihi beosztásban dolgozom.
Most voltam az első 2 nappaloson túl. Elsőn nap úgy jöttem be, hogy előtte lévő délután keltem. Hazaértem, 9kor lefeküdtem, de 1kor már hajnalba fent voltam. Aztán haza este 11kor ágy, másnap 11ig, és most itt vagyok túlórába, úgy hogy tegnap 11kor keltem, de a világért sem tudtam éjjel elaludni
Tuti egészséges ez a sok műszak -
demars
addikt
Hahó!
Végre elállt az eső!!! Ocsmány egy időnk van mostanában...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz radi8tor #29619 üzenetére
Kellett az eső, nem vitás... na de így??? Falun élek, gazdálkodunk ( nagy kert, állatok... ) de ahogy esett...
Most pedig feltámadt a szél, nem is kicsit... Rögtön szárítja is a földeket...
Eszembe jutott, hogy nem is olyan régen még arról panaszkodtunk, hogy milyen rohadt meleg van... erre tessék...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
tomyoy
senior tag
üdv
de rég jártam itt
nyiknyiknyiknyik
-
Mister_X
nagyúr
Volt négy szabadnapom... jó tudni. Vagy átaludtam az egész napot, vagy esett megállás nélkül
-
Mate
nagyúr
Én meg letolok 40 óra alatt kb. 35 órányi műszakot, szóval holnap este már eléggé KO leszek
-
Mister_X
nagyúr
Nekem volt négy nap szabim, észre se vettem
-
Mikuland
tag
Nyugodt éjjelest mindenkinek! Második este bekérve, gyorsan lenyomjuk, oszt pihi.
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
demars
addikt
Ne sipákoljatok!!! Meg vagyunk fizetve...!! A sok pótlék...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
veterán
Jó estét a hölgyeknek / uraknak
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pulsar #29644 üzenetére
Most értem haza, már kongatják a harangokat, indítják a parkolókban a kocsikat, távolban közlekedik a villamos, pirkad (fránya óraátállítás). Ez olyan lelombozó.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pulsar #29646 üzenetére
Engem a nap jobban idegesít - nehezebben alszok el, 180 fokos fordulatot kell tennem az ágyon, a zaj a legkevesebb ilyenkor.
Oszt már megint pirkad. Nembaj, ma nincs lefekvés délig, mert menni kell kurvasok helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest