- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
"A piacnál lévő parkolóbetonban 15 perc ingyen van"
LOOOOOOOOOOL
Hát ezen nagyot borultam...
5 perc mire leparkolsz abban a hulladékban, ha nagy kocsid van, akkor esélyes vagy egy alváz vagy oldalkaristolásra. Aztán megint 5 perc mire kikecmeregsz, szal van kerek 5 perced, hogy vegyél a piacon egy zacskó almát... (:batai15:
Egyébként olyan kicsi a belváros, hogy bármely ingyenes parkolóhelyről 5 perc alatt a központban vagy.
Ha a piachoz mész, akkor a Rákóczi elején tudsz parkolni pl a Wígner előtt. Ha a Dobó térre a vár fölött bárhol, bár ott nem sok parkoló van. Az uszoda előtt és mellett is lehet mind2 oldalt, de onnan meg messze van a Dobó tér, az inkább akkor jó, ha az érsekkertbe mentek. Az Agriaparkban 1 óra ingyenes, vagy szembe a Vörösmarty túloldalán a kis egyirányú utcákban is ingyenes. Onnan inkább a bazilika van közel meg a buszpályaudvar. Az érsekkert déli része (Hadnagy út) is ingyenes. A Czifrakapu térnél is megállhatsz onnan kb 3 perc a kórház/minaret gyalog. Ha mázlid van, akkor a színház és a stadion u. között a Deákon is van pár ingyenes hely.
Ha egész nap a városban akarsz bolyongani, akkor érdemesebb ezek valamelyikén letenni a kocsit. Az egész parkolózonán 15-20 perc alatt keresztül lehet sétálni. -
-
Hitman
aktív tag
Kis Update:
1GB Twinmos Pc3200 memória, valahol 450Mhz körül lehet a határa, párba válogatott kit. (még garis) - Ez maradt még, akit érdekel keressen
Illetve:
Ami biztosan eladó még:
noname cd olvasó, 40x ~1000
Pioneer dvd olvasó ~3000
LG dvd olvasó ~3000
FSP 300W-os táp ~2000 -
Kormi76
aktív tag
Ja, ez a vinyó érdekes...
lehet a másik DeLux kiadás... namind1. Én vásároltam náluk a régen is (MOLnál), meg az új helyen is, de tök új arcok vannak, sőt már mostanában, idő közben is beújúltak...mondjuk ezt furcsállom, de szerintem pozitív irányba változtak a kötlözés után, segítőkészek stb. viszont a rakáruk tényleg nem valami nagy, kb annyi, amit a pult mögötti polcokon látsz (sztem), mert rendelésre hoznak mindent, szerdán mennek áruért szóval érdemes nem csütörtökön rendelni tőlük
Engem kárpótol a hiányos raktárért, hogy itt helyben ilyen olcsóak, és nem kell messzeiről postáztatni a cuccokat. Meg a webáruháznál sokkal nagyobb a valós kínálat, szinte mindent be tudnak szerezni. Nekem csak pozitív tapasztalatim voltam velük, viszont gariztatni még nem gariztattam (szerencsére).
Na vége már az ingyen reklámnak, de gondoltam megosztom veletek, mert nektek is jó, ha van egy jó kis üzlet és tudtok róla. De ha rosszat tapasztalok, beírom azt is rögtön
Uff -
Kormi76
aktív tag
Hela! Nézzetek be az Ansys-ba (nem fizetett hirdetés...
), (www.ansys.hu), mert tök olcsó hely, van webáruháza is, amiben picit olcsóbbak a cuccok, mint ha boltban vennéd, ráadásul lehet házhozszállítást is kérni (pénzé), de magad is átveheted. Én sokszor vásároltam ott, mert amilyen árakat én néztem a bazárok szintjén voltak... A dynamic meg tényleg kegyetlen drága... a TPC meg középen van valahol az ansys meg dynamic között, de jó a kiszolgálás.
Na ezt csak úgy OFF-ba, miellőt megköveznétek, hogy mit reklámozok ittEzek csak személyes tapasztalatok.
Üdv -
Agyasima
őstag
-
Hitman
aktív tag
Update !
Ami maradt:
Celeron 633 Mhz / socket 370 ~2000
LG cd író nemtom biztosan de aszem 52* ~1000
1db codegen/sowah 300W-os táp ~1000
Pioneer dvd olvasó 16* ~1000
magic7 - Megnéztem a P1-es gépet, de sajnos kimúltmár csak veszélyes hulladékként lehet kezelni...
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
köszi az infókat! sajnos arra jutottam, hogy jellemzően mindenhol a logitech-et favorizálják, elvétve van még genius, de ezek javarészt mind 10e feletti tételek. az olcsó pedig nálam ennek a felénél kezdődik.
ahova kell, oda nem szükséges ekkora beruházás, úgyhogy még erősen gondolkodom. labtec-et a phot*hall-nál láttam valami 5,6k-ért, nem ''kulcsos'' a vevője és ki is néz valahogy, ennél drágább nem kéne.
az aksis okfejtésedet nem értem. nem a nagyobb mAh-ásnak jobb a teljesítménye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 25
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robot fűnyírók
- iPhone topik
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest