Hirdetés
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Nem tudom, hogy egyáltalán mi volt a cél. A mobilos része biztos közben sikeres lett és most is sokan tolják. Ázsiában úgy látszik van rá igény, kb. ehhez igazították a konzolos és pc-s menüt is.
Meg úgy sok mindenben hasonlít egy mobiljátékra.
De tényleg az van, ha Európában sokan nem is, de Ázsiában meg Dél-Amerikában elegen játszanak vele meg költenek coinokra.
Az már egy nagyon jó kérdés, meddig lehet ezt csinálni. Van az a X számú epic játékos, akiket újra kiadnak "jobb" verzióban. Oké, értem én... Viszont eljön egy pont, amikor kurvára önismétlő lesz, bár én már most is annak kezdem tartani.
Valamit muszáj lesz felmutatniuk, változtatni, hogy költsék a lóvét... Mer a Fifánál értem a koncepciót. Minden évben újrakezded. Itt ez még nem jött be, de kitudja, hogy a Konami nem-e törli egy ponton a 2 évnél idősebb kártyákat... vagy valami hasonlóval nem állnak-e elő. Mondjuk múltkor pont kaptunk ingyen nyitásokat törlések után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest