Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
drCaligari
tag
Hali!
Pár napja kényszerültem lecserélni alaplapomat(ASUS P4B533) egy ECS P4VxAD+ -ra. Használtan vettem. Első nagy bánatom, hogy állítólag ebben nem lehet húzni a procit. Régen 1,8-ról volt 2,4-re kb. 4 évig így ment. Ezen túl is estem, mert nemsokára lecserélem a jószágot. Sajnos azonban szerintem aránytalanul lassabb lett a gép mint volt, sőt.. Régebben miközben kitömörítettem valamit simán neteztem közbe vagy zenéthallgattam, stb. Most kitömörítés közben olyan lassú, hogy az egér kb. csak félpercenként reagál a mozdulataimra (mondjuk akkor bepótolja a lemaradást). Szomorúan, de ezt még be is tudnám a fentebb említett okok miatt visszaesett Ghz-nek, de mintha ez nem lenne elég a tömörítés után se gyorsul fel a gép. A feladatkezelő szerint az üresjárat ~93% de ugyan ezen ablak alján már ~78% CPU-használatot ír, persze egér, bill. szinte használhatatlan. Más progit meg nem nagyon tudtam kipróbálni, valahogy nem jött meg a kedvem a gépezéshez. Ez lehet az állítólagosan tökéletes állapotú alaplap hibája vagy csak valamit elszúrtam a win telepítésekor? Fontos lenne, hogy jó legyen a gép mert ezen dolgozom, uh. léci írjatok.Ja a proci egy IntelP 1,8Ghz
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest