Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
Fauszt
senior tag
WinXP oprendszert feltételezve (nem írtad milyen) ha csak alvó állapotból kell felébreszteni akkor ütemezett feladatok, ha teljesen kikapcsolt állapotból, akkor meg ha a BIOS-od meg a tápod támogatja (mai gépeknél nem gond) be lehet állítani mikor kapcsoljon be és szintén ütemezett feladattal vagy indítópulttal indíthatod az alkalmazást.
Én pl. úgy szoktam felvenni a tv tuneremmel árammegtakarítás céjából, hogy beállítom a dolgokat, mielőtt elmegyek itthonról kikapcsolom a gépet, s amikor kell a gép bekapcsol, felvesz, majd pedig kikapcsol.
[Szerkesztve] -
morzsa
aktív tag
Üdv. Egy olyan programot keresek, ami magától ébreszti a gépet, és indítja a megfelelő alkalmazást. Úgy, mint mondjuk a ''wake on lan'' csak éppen lan nélkül. Szerintem kissé blőd dolog, de egy barátomnak sarkalatos pont az életében a szülő/villanyszámla. Konkrétan tv adások felvételhez kell a program, ha létezik. Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest