Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crawshayi
csendes tag
válasz
crawshayi #82769 üzenetére
Egy kis update, hátha valaki hasznát veszi az infonak.
Az eladó küldött egy új alkatrészt és 1 euros számlát mellékelt hozzá, mert ő állta a csere darab szállítási költségét is. A vámkezelésnél elmondtam, hogy cserealkatrész és beküldtem az ebay-es üzenetváltást, illetve a jegyzőkönyvet az előző vásárlásról (a számla, megállapított vám, ...stb amit átvételkor a UPS-től kaptam) és ennek eredményeként nem kellett újra kifizetni a vámot. Így végül teljesen nekem nem került semmibe a cserealkatrész. -
crawshayi
csendes tag
Először az eladónak írtam, hogy mi történt és egyből felajánlotta, hogy küld másikat, sőt magától rákérdezett, hogy fizettem-e vámot a UPS-nek. Úgy tűnik megoldódik így.
Azért kérdeztem amúgy a paypalt is, mert ott ilyenkor a teljes költségről a számlákat be lehet küldeni és kvázi az ebaytől némileg függetlenül bírálják el és kártalanítanak. Vagy rosszul tudom?
Eladóként volt már pozitív tapasztalatom paypallal és negatív az ebay-jel kártalanítási ügyben. -
crawshayi
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata abban, hogyha ebayen refundot szeretnék kérni akkor az én általam pluszba kézhezvételkor megfizetett vámot+vámeljárási díjat+áfát vissza lehet-e igényelni ebaytől vagy paypaltól?
Sztori: Rendeltem egy laptop kijelző panelt angliából, de törötten érkezett. A vámeljárást a UPS intézte, átvételkor kellett még pluszba fizetni. (Annyira így már nem érte meg amúgy... kijelző 30EUR + 22EUR szállítás és ~23EUR vám külön fizetve)Azért annyira nem szeretném benyelni azt a plusz 8ezer forintot, ha nem muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest