Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• raver

aktív tag

válasz zso73 #1 üzenetére

Én az ilyen kütyükben sosem bíztam.
    Alapvetően így működik a dolog:
    fogyás= több kalória elégetése mint amenyit beviszel
    Hízás ennek a forditottja.

Persze ezeket lehet ragozni a végtelenségig, de mindennek ez az alapja.
    A gyúrós topikban [link] biztosan kapsz megfelelő tanácsokat.

A 2. hsz-től pedíg jobb lett volna a postokat az apróba tenni.

[Szerkesztve]

• mollyka21

újonc

Sziasztok!

Van egy eladó easy shaperem, kb. 2 hete vettem, talán 2x ha kipróbáltam, de most szeretném eladni, mert külföldre megyek dolgozni, és csak porosodna itt...:)
    Ha vkit érdekel, ide írjon: rebeca23@gmail.com

• hnori

újonc

Szia!
    Én egy boldog easy shaper tulajdonos vagyok, mert kb. 3 hete vettem meg és 2 hete tornászom rajta minden 2. nap kb. 1-1,5 órát és már most érzem, hogy lötyögnek a ruháim!!!

El kell mondanom, hogy 21 éves , 166 cm magas és 51 kg.
    Az alkatom mindig is vékonykás volt, de egyszer meghíztam 60 kg-ra és belekerültem a fogyókúra ördögi körébe, amelytől lettem 45 kg is, bár írtó aránytalan alakkal ( a mellem eltűnt, a bordáim kilátszottak, az arcom beesett , de a fenekem és a combom ugyanúgy vastag volt, onnan szinte alig ment le valami).Az update-tel fogyóztam, ill. norbira tornásztam eléggé rendszertelenül (2 hónapon át minden 2. nap, majd 5 hónap semmi, csak táplálkozással fogyni!!!)
    Most leálltam az update-tal, mert csak elfogyok tőle, hanem inkább eszem normálisan, de édességet csak hétvégén, ill. heti 2-szer eszem csak vacsorát! Ennyi a titkom. De a hülye alakom így is megmaradt, amivel néha futással próbáltam változtatni, de attól csak megizmosodtam- pont oda (comb, fenék).

És jött a megoldás, láttam a reklámot és megvettem egy tvshop boltban. Tanács: inkább itt vegyétek meg, mert nekem is egy ismerősöm ajánlotta; így több ezer ft-ot lehet spórolni, mivel így 21990, a tv-ből rendelve pedig kb. 25000ft-ra jön ki!
    Mindenkinek csak ajánlani tudom, az egyetlen hátránya, hogy nyikorog!
    Ill. a gyakorlatok elsajátítása gyerekjáték, de inkább a tv-reklámból, mert az én gépemhez is csak egy füzetecske volt, angolul és fele annyi gyakorlattal, mint a tv-ben!

Tehát én több évig tornásztam (több-kevesebb kihagyással) norbi-kazikra, de eredményt akkor értem el, amikor elmentem kb. egy hónapot intenzíven konditerembe és mindenki észrevette rajtam! Ezen felbuzdulva gondoltam, hogy egy saját kondigép fog segíteni rajtam.
    Aki már elérte a versenysúlyát, egyen normálisan és tornázzon, kondigéppel, mert annak van igazán hatása.
    Ja, és nincs fájdalom! Tudniillik ez a gép- és minden kondigép- a mélyizmokat tornáztatja meg (ahol nincs érzőideg, ezért nem fáj) és helyesen, tehát minden gyakorlat oda megy, ahova kell, és úgy, ahogyan kell!
    Ugyanakkor az otthoni kazis-torna a fenti, érző idegekkel teli (ezért fáj!) részt tornáztatja meg, de hatása alig érezhető, (hiszen kb. fél évi otthoni tornázás ér fel egy hónapi kondizással sztem) mert pl. a 20 fenékgyakorlatból lehet, hogy 2-t csinálunk a helyesen , a többi csak fáradtságot eredményez és nem ér semmit.
    Ez a kondigépek titka tehát!
    Aki eredményt akar elérni, ne sajnálja rá a pénzt!
    Jó edzéseket!
    Nóri

Ja, fogyózásban elég otthon vagyok, úgyhogy, ha vkinek kérdésed van, bármivel kapcsolatban írj: hnori@freemail.hu

Aktív témák