Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Van apró szekciónk, mivel érdemben nem volt sok hozzászólás, így zárom.
-
hukitty
újonc
sziasztok!
bevallom én sem hittem a top shop-os kütyükben...de az easy shaper és a leg magic tényleg jók...nekem mind a kettő bevállt!
van is egy használatlan easy shaperem eladó(egy ajándékba kapott 2.)
irányára 15ezer ft!
akit érdekel irjon a hukittyxxx@gmail.com cimre! -
raver
aktív tag
Én az ilyen kütyükben sosem bíztam.
Alapvetően így működik a dolog:
fogyás= több kalória elégetése mint amenyit beviszel
Hízás ennek a forditottja.
Persze ezeket lehet ragozni a végtelenségig, de mindennek ez az alapja.
A gyúrós topikban [link] biztosan kapsz megfelelő tanácsokat.
A 2. hsz-től pedíg jobb lett volna a postokat az apróba tenni.
[Szerkesztve] -
ildikóka
újonc
Sziasztok !
Eladnám összeszerelt, de sosem sem használt easy shaper gépemet. Az ára természetesen bolti ár alatt !
Akit érdekel írjon a szalaiildike@freemail.hu címre ! -
hnori
újonc
Szia!
Én egy boldog easy shaper tulajdonos vagyok, mert kb. 3 hete vettem meg és 2 hete tornászom rajta minden 2. nap kb. 1-1,5 órát és már most érzem, hogy lötyögnek a ruháim!!!
El kell mondanom, hogy 21 éves , 166 cm magas és 51 kg.
Az alkatom mindig is vékonykás volt, de egyszer meghíztam 60 kg-ra és belekerültem a fogyókúra ördögi körébe, amelytől lettem 45 kg is, bár írtó aránytalan alakkal ( a mellem eltűnt, a bordáim kilátszottak, az arcom beesett , de a fenekem és a combom ugyanúgy vastag volt, onnan szinte alig ment le valami).Az update-tel fogyóztam, ill. norbira tornásztam eléggé rendszertelenül (2 hónapon át minden 2. nap, majd 5 hónap semmi, csak táplálkozással fogyni!!!)
Most leálltam az update-tal, mert csak elfogyok tőle, hanem inkább eszem normálisan, de édességet csak hétvégén, ill. heti 2-szer eszem csak vacsorát! Ennyi a titkom. De a hülye alakom így is megmaradt, amivel néha futással próbáltam változtatni, de attól csak megizmosodtam- pont oda (comb, fenék).
És jött a megoldás, láttam a reklámot és megvettem egy tvshop boltban. Tanács: inkább itt vegyétek meg, mert nekem is egy ismerősöm ajánlotta; így több ezer ft-ot lehet spórolni, mivel így 21990, a tv-ből rendelve pedig kb. 25000ft-ra jön ki!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, az egyetlen hátránya, hogy nyikorog!
Ill. a gyakorlatok elsajátítása gyerekjáték, de inkább a tv-reklámból, mert az én gépemhez is csak egy füzetecske volt, angolul és fele annyi gyakorlattal, mint a tv-ben!
Tehát én több évig tornásztam (több-kevesebb kihagyással) norbi-kazikra, de eredményt akkor értem el, amikor elmentem kb. egy hónapot intenzíven konditerembe és mindenki észrevette rajtam! Ezen felbuzdulva gondoltam, hogy egy saját kondigép fog segíteni rajtam.
Aki már elérte a versenysúlyát, egyen normálisan és tornázzon, kondigéppel, mert annak van igazán hatása.
Ja, és nincs fájdalom! Tudniillik ez a gép- és minden kondigép- a mélyizmokat tornáztatja meg (ahol nincs érzőideg, ezért nem fáj) és helyesen, tehát minden gyakorlat oda megy, ahova kell, és úgy, ahogyan kell!
Ugyanakkor az otthoni kazis-torna a fenti, érző idegekkel teli (ezért fáj!) részt tornáztatja meg, de hatása alig érezhető, (hiszen kb. fél évi otthoni tornázás ér fel egy hónapi kondizással sztem) mert pl. a 20 fenékgyakorlatból lehet, hogy 2-t csinálunk a helyesen , a többi csak fáradtságot eredményez és nem ér semmit.
Ez a kondigépek titka tehát!
Aki eredményt akar elérni, ne sajnálja rá a pénzt!
Jó edzéseket!
Nóri
Ja, fogyózásban elég otthon vagyok, úgyhogy, ha vkinek kérdésed van, bármivel kapcsolatban írj: hnori@freemail.hu -
zso73
veterán
Sziasztok!
Most filózok egy ilyen masinán a feleségemnek.[link]
Ha valakinek van, használja, használta, ismeri.....Ide várom a véleményét!
Köszi.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest