Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Rashfordot én nagyon nem ajánlom. Persze lehet velem van a baj, de nekem az első napok óta megvan, sokáig kezdő volt, és iszonyat botlábú. Sem a pace, sem az 5 SM nem érződik nála, más erőssége meg ugye nincs
Cserébe a 3-as WF az nagyon érződik, ballal botrányosan lő, igaz nálam a legtöbbször jobbal is. Mostanra ki is került a kezdőből, amit nem is bánok, az sbc-s Sarr sokkal jobb a helyén. De mondom, lehet csak nálam ennyire szar, mondjuk árulkodó hogy túl sok ellenfélnél sem látom, és amikor igen, akkor sem alkot ellenem maradandót. Én a helyedben csak miatta biztos nem variálnám át a csapatot, bár ha már úgyis megvan untrade, tegyél vele egy próbát, veszíteni nem tudsz rajta.A Rüdiger-Varane páros jónak tűnik, bár egyiket sem használtam. Igazából ha meg vagy velük elégedve, lehet hogy felesleges Blanc, bár ő azért hónapokra megoldás lehet. Ha sok foddered van és könnyen kijönne, akkor rakd ki, ha nehezebben tudnád kirakni, akkor talán érdemes még várni vele, hátha lesz jobban kellő sbc. Én amúgy kiraktam, hero Kinggel együtt egyelőre nagyon jó párost alkotnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cserébe a 3-as WF az nagyon érződik, ballal botrányosan lő, igaz nálam a legtöbbször jobbal is. Mostanra ki is került a kezdőből, amit nem is bánok, az sbc-s Sarr sokkal jobb a helyén. De mondom, lehet csak nálam ennyire szar, mondjuk árulkodó hogy túl sok ellenfélnél sem látom, és amikor igen, akkor sem alkot ellenem maradandót. Én a helyedben csak miatta biztos nem variálnám át a csapatot, bár ha már úgyis megvan untrade, tegyél vele egy próbát, veszíteni nem tudsz rajta.