Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz
#51532800 #137 üzenetére
A régi chem rendszernél hiába volt 2 ikon CB-d, azzal sose raktál be egy pld. CR-t a német csapatba, csak akkor , ha körbevették, vagy ha a nemzet stimmelt, de akkor se fullon.
A mostani meg sztem, el lett baszva, mert van, hogy hiába van egy jó Ikonod, csak ront a chemen, nemhogy segítene.
A 24-es rendszer meg sztem már túl sokat fog segíteni, hisz 3 jó nemzetü ikonnal elegendő lesz max 2 játékos ligánként.
Tudom, sokan örülnek ennek, de sztem nem gond, ha vannak korlátok is a FUT csapatépítésben, mert ha semmi se lenne, akkor a lóvésabb játékosok, vagy a piszkosul mindent is kinyitók összerakhatnak egy minden poszton csak meta játékosokból álló teamet, amit egy optimalizált chemrendszer mellett sose tehetnének meg.
Most mindenki döntse el mi a jobb. Viszonylag szabadon, jó csapatokat építeni némi korlátok között, vagy egy csapatba lehessen szabadon Abraham, CR, Messi, KDB, VVD, Vini, Hernandez stb.
Én nem örülök az utóbbinak és ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő