Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok,
A témát a célból indítottam, hogy a felmerülő kérdéseket itt lehessen megbeszélni, tapasztalatokat leírni a kártyáról, etc.
Najó, ez csak álca, igazából problémám van a kártyával, amit egyedül nem sikerült megoldanom
Szóval az egész ott kezdődött, hogy elegem lett az alaplapi c-media recsegőből, ezért valami olyan kártyát kerestem, amit többé nem kell lecserélni. Tapasztalatok azt mutatták, hogy ez lesz a megfelelő kártya. Külföldről hozattam, mivel így olcsóbb volt, de amúgy vadi új. Már az szembeötlő különbség volt, hogy az egy kis jack aljzat helyett 2 kivezetése van, méghozzá 1-1 6,3 -as mono jack, a bal és a jobb csatornának. A leírásból kiokoskodtam, hogy ha a hifimet meg akarom szólaltatni, akkor szereznem kell 2 paparca->6,3 jack koaxkábelt. Végigtúrtam pár híradástechnikai boltot, de speciel ilyet sehol nem kaptam, ezért vettem 2 paparca-paparca kábelt, amiknek egyik végére 1-1 mamarca-6,3 átalakítót is. Miután ezeket bekötögettem, elindítottam gépet, letiltottam régi hangkártyát, Indítottam vindózt, egyből látta az hw-t a gép. Először töröltem a cmedia driverét, majd felraktam ezét (restart nélkül, lehet, hogy ez volt a baj?), és nyomtam a restartot. Gép indul, kártya installálva, rulz. Zene indít...ana. Szóval semmi sem bajol, hogy ninsc hangkártya, de hang sehol nem jön. Mi lehet a probléma?
Második gondom, hogy van egy mezei genius mikrofonom, amit szintén be szeretnék üzemelni, de mivel nem csak az out van kettéosztva, hanem az in is, ezért ez szintén nem passzol bele. Vajon egy 2x6,3 jack->3,5 jack aljzat elég lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest