Új hozzászólás Aktív témák

• donki

senior tag

Kipróbáltam a játékot, nekem nagy csalódás, hogy ezt cheat engine-nel kell játszani. Ahogy fejlődik a karakter, egyre gyengébb és gyengébb lőfegyvereket lehet a játékban találni. Tehát ha találok egy assault riflét és a survivor szintem 24-es, a power szintem 2-es, akkor lehet, hogy 600-as sebzése van. De ha a power szintem 8-asnál nagyobb, akkor a játékban soha többé nem találok olyan assault riflét, ami 150-nél nagyobb sebzésű.
    A megoldás, hogy amikor idáig eljut valaki, (tehát hogy már magas szintű és szeretne egy normális lőfegyvert, valamint rájön arra, hogy milyen elb*szott rendszere van a játéknak) akkor elkezdi elölről a játékot egy új karakterrel és speciális módon farmolni kezd, hogy a power level ne nőjön 2-nél nagyobbra, mert csak úgy lehet normális sebzésű lőfegyvert találni. Tehát az addigi játékát kidobja.
    Vagy pedig nem dobja ki az addig befektetett időt, hanem cheat engine-nel leredukálja a power szintjét 2-re, majd ha már talált normális lőfegyvereket (ötször akkora sebzésű fegyvereket, mint amit amúgy találna) akkor vissza editálja a power szintjét az korábbi szintre.
    Ez milyen dolog már? Ennyire abszurd, vérlázító szabályrendszert más játékokban még nem tapasztaltam, soha nem láttam még olyan játékot, ami valósággal rákényszerít a csalásra.

Új hozzászólás Aktív témák