Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atilla001

senior tag

válasz Zolás #3826 üzenetére

Csak az én DL2 véleményem. Szerintem pont annyiba kerül mint az összes most megjelenő "nagy" játék. Az sem igaz hogy rövid. Ha valóban egyenesen végig nyomod a fő küldetéseket akkor pikkpakk megvan a játék. De ez csak a töredéke a tartalomnak, a fő küldetés előtt megcsinálod a mellékküldetéseket és próbálsz több másik szálon elindulni akkor már van benne 100 óra. 3 végigjátszásra is egy csomó újdonságot találok amiket előtte még nem is láttam sztoriból. Rengeteg helyen nem is jártam még 3-ra sem. A kihívások nem érdekelnek és a sok gyűjthető dolgok is véletlenül jönnek nem kergetem azokat sem. Nagyon sok hibát találtam én is de már nagyon sokat kijavítottak. Az legelején én is azon gondolkoztam hogy vissza kérem a pénzemet mert ez így ahogy van szutyi. Azóta beletettem 170 órát de ehhez hozzátartozik hogy váltottam videókártyát és ég és föld a kettő közti grafikai megjelenítési különbség. Az első részt is rengeteget szidtam az elején de ma már azt gondolom hogy a dying light 1 a legjobb zombis FPS.

Új hozzászólás Aktív témák