Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Csak az én DL2 véleményem. Szerintem pont annyiba kerül mint az összes most megjelenő "nagy" játék. Az sem igaz hogy rövid. Ha valóban egyenesen végig nyomod a fő küldetéseket akkor pikkpakk megvan a játék. De ez csak a töredéke a tartalomnak, a fő küldetés előtt megcsinálod a mellékküldetéseket és próbálsz több másik szálon elindulni akkor már van benne 100 óra. 3 végigjátszásra is egy csomó újdonságot találok amiket előtte még nem is láttam sztoriból. Rengeteg helyen nem is jártam még 3-ra sem. A kihívások nem érdekelnek és a sok gyűjthető dolgok is véletlenül jönnek nem kergetem azokat sem. Nagyon sok hibát találtam én is de már nagyon sokat kijavítottak. Az legelején én is azon gondolkoztam hogy vissza kérem a pénzemet mert ez így ahogy van szutyi. Azóta beletettem 170 órát de ehhez hozzátartozik hogy váltottam videókártyát és ég és föld a kettő közti grafikai megjelenítési különbség. Az első részt is rengeteget szidtam az elején de ma már azt gondolom hogy a dying light 1 a legjobb zombis FPS.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Suzuki topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest