Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
onedin1
újonc
válasz
korcsi #17459 üzenetére
Köszönöm, de ezekkel tisztában vagyok (ahogy írtam is, TV-n és egy másik UBS-s tunerrel jól működik). Egyedül a 0.5 MHz-cel nagyobb frekvencia beállítását nem próbáltam, de pl. 0,25 Mhz-cel nagyobb és kisebb frekvenciát igen, és akkor még annyira sem érzékelt jelet, mint a pontos beállításokkal. Szóval itt sajnos nem egyszerű beállítási probléma lesz.
-
onedin1
újonc
Sziasztok!
Vettem egy TechnoTrend CT2-4650-es tunert, amit a DIGI kábel TV-vel szeretnék használni. Azt tapasztaltam, hogy az UHF sávban lévő csatornákat gond nélkül veszi, de a VHF-ben lévőket (114,5-135,5 MHz) még csak be sem fogja, sem Linux sem Windows alatt (nincs lock). Közben ugyanazokról a kábelekről egy TV és egy Anysee tuner kitűnően működik az összes frekvencián.
Van valakinek tapasztalata ezzel a tunerrel és a DIGI-vel? Mi okozhatja ezt a jelenséget? Valami zavarja esetleg a jelet, amire ez a tuner érzékeny? (A WIFI kikapcsolását már megpróbáltam, de nem segített.) Vagy lehet ez valami meghibásodás (furcsállanám, mert egyetlen tuner IC van az eszközben a teljes frekvencia tartományra, de ki tudja...)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- PlayStation 4
- Hardcore café
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megreformálná a PC-s kézikonzolok SSD-jét a Biwin
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 M2 Pro (16/512GB) - Alig Használt, 48 Ciklus!
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- Eladó Ablakos Számítógép ház
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest