Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dommiel
csendes tag
Üdvözlet! van egy technisat cablestar combo hd ci! nem tudom életre kelteni a cam interface-t mi lehet a probléma? az alap csatornákat hozza szépen, de a kodolt kártyás müsorokat nem! segítség!!
-
Dommiel
csendes tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Szia! A Tsreader megse nyikan az írja Failed tolock signal a legfrisebbel probáltam,aztán egy régebbivel is.Ugyan az az redmény
-
-
Dommiel
csendes tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Szia! köszi,hogy válaszoltál,de nem értem,hogy nem kell kép a rögzitéshez!? laptopon nézem a tv adásokat nem vagyok egy PC zseni. A bejövő minöség 72százalék ez nem rossz kérdeztem a szolgáltatót,egyébként a háloszobában a setboxon is annyi, és tökéletes a képi minőség.Ezért gondoltam,hogy valami codek probléma,mert amikor jó a kép jó minöségben rögzitek,de időnként 4-5 percenként pixel hiba és ezt is rögziti.
laptopom i3-380,8GB DDr3-Nvidia geforce 610m 1GB videókártya.
-
Dommiel
csendes tag
Sziasztok! olyan problémám van,hogy mint ProgDVB,DVB viewer,mint TBSviewer-rel DVB-C adást nézek laptopon.Akárhogy állítombe,időnként megagad a kép,vagy kisebb,nagyobb mértékben pixelesedik ez attól függöen,hogy állítombe a vieo codeket. Szóval sehogy sem jó,pedig szeretnék rögziteni.Mit lehetne teni,. Nekem egy TBS5881 nevű DVB-C tunerem van ami fogad Conax kártyát igy a kodolt adásokat is nézem.szolgáltatom HFC Network.akárhogy kisérletezek a video codekekkel egyikkel sem tökéletes.ha csak nézném akkor jó,de rögziteni nem lehet a fennt említettek miatt.Ha valakinek van ötlete kérem segítsen.TBS5881 gyári driver van fent az oldal szerint a legfrisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Formula-1
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- Szupergyors Core i7 7700 FSC P757 TOWER SSD PC 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD WIN11 1Év GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann