- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Van egy F11M1E gépem, s anno vettem hozzá egy Avermedia Volar HD USB tv tunert. Minden rendben ment addig, míg egy napon (tegnap) beszoptam egy csomó trójait és még mit tudom mit nem. Eltartott egy darabig, míg kitakarítottam a gépet, s mint aki jól végezte a dolgát tévézni akartam a meló közben.De igen ám, az állomások eltűntek. No, sebaj, újra scan, sorba rendezést követően ment minden szépen, mígnem lekapcsoltam a gépem, mert vendégeink jöttek. Miután elmentek gép, tv tuner újraindul, állomások sehol. Na, erre már kicsit összeráncoltam a homlokom, letöltöm az Aver honlapjáról a legújabb drivert, scan megint, működik minden, addig, míg ki nem léptem az alkalmazásból. Na a fenti műveletet megismételtem a gyári telepítő lemezzel is, de ugyanez lett a vége.
Nos akkor mi van, kérdem szépen magamtól! Valamiért nem tárolja el a frekvenciákat, vagy ahova tárolja azt nem találja meg? Na itt már elfogyott a tudományom.
Természetesen volt CCleaner, Anti-malware és abrakadabra is , de semmi változás. Avast van a gépen. Talán valami féreg van a dologban?
Mit tegyek?
Nem akarom újrahúzni a Win7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest