Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Akkor rossz hírem van. UPC kábel esetén nem tudod használni a CA modult a tévéddel, mert a kódkártya és a UPC box ösze van rendelve.
Ezen túl a CA modul olyan 10 eFt nagyságrendű, de most nem kerestem rá.A MinDig TV esetében jó a tévédhez, és adnak valamivel olcsóbban akcióban CA modult és CAS 7 Conax kódkártyát együtt.
Ahogyan írták, a T-Home kábelen is jó, de havonta az kód érvényesítéshez vissza kell dugni a kártyát a boxba.
-
nfsu17
veterán
"Ez felhozza a kérdést, hogy a digi-nél, hogy tudom kihasználni a CI modult?"
"A DIGI TV ugyanilyen adásai meg nem kódoltak, azokhoz kártya sem kell."
Írták előtted, hogy a Digihez nem kell semmilyen plusz eszköz, csak egy DVB-C képes tévé, vagy STB, ha rögzíteni is akarsz (nem minden tévé tud felvenni).
-
GBogyó
tag
Nem bonyolultabb, de azért nem pont így :-)
Első kérdés, milyen kódolt adásokat akarsz nézni?
- földfelszíni digitális? (Jó lesz)
- műholdas (UPC, Hello, olcso.tv OK, T-Home, Digi nem OK)
- kábeles (ebben nem vagyok járatos)Lényeg, hogy veszel egy CI modult, és egy kártyát (mindigtv esetén van így akciósan), és bedugod. 10 nap után aktiválod és kész. De mindenek előtt megbizonyosodsz róla az ingyenes adások segítségével, hogy van-e vételed.
Lehet itt is modult kapni, ha tudod, mit szeretnél nézni vele, akkor segítünk, honnan tudod beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann